Business Superbrands kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Business Superbrands

Business Superbrands díjat kapott a G DATA

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, a G DATA 2014 után második alkalommal nyerte el az elismerést.

2022. június 22. 20:31

Idén ismét Business Superbrands díjat nyert az ABB Kft.

Idén tizenegyedik alkalommal ült össze a jelenleg 24 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely márkánkat, az ABB-t 2015 óta egymást követően negyedszer is érdemesnek találták a Business Superbrands védjegy viselésére.

2018. július 5. 19:10

Ismét Business Superbrands díjat kapott az ABB Kft.

Az automatizálás és energetika területén vezető svéd-svájci ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. immár harmadszor nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

2017. június 4. 10:14

Másodszor is Business Superbrands díjas az ABB Kft.

Az ABB Kft. az automatizálás és energetika területén piacvezető svéd-svájci ABB hazai leányvállalata a múlt évet követően 2016-ban ismét elnyerte a tekintélyes Business Superbrands díjat.

2016. május 9. 10:34

Superbrands elismerést kapott a Cellum

Idén immáron hetedszerre adják át a Business Superbrands elismerést. Ezúttal a Cellum érdemelte ki a rangos minősítést, pályafutása alatt most először.

2014. május 14. 14:12

Business Superbrands díjas a T-Systems Magyarország

Idén hetedszer ítélték oda a Business Superbrands díjakat, melyet most a T-Systems Magyarország Zrt. érdemelt ki. A program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, olyan magyarországi cégeket, márkákat, melyek elsősorban vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

2014. március 25. 12:10

Business Superbrands elismerést kapott az SAP

A Superbrands szakértői bizottsága elismerte a SAP márkáját, Business Superbrands elismeréssel jutalmazta a hazai "leányt". Nem kis teljesítmény ez, hiszen a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszerének számít.

2013. július 11. 08:47

Ismét Superbrands lett a Xerox

Nyolcadik alkalommal nyerte el a Superbrands, és ötödször a Business Superbrands díjat a Xerox idehaza. Az elismeréseket azok a márkák kapják meg, amelyek kiemelkedően szolgálják ki ügyfeleiket.

2012. augusztus 15. 07:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

A Black Friday és a kiberhétfő (Cyber Monday) közeledtével a csalók nagyobb sebességbe kapcsolnak, hogy minél több pénzt gomboljanak le a gyanútlan áldozatokról az év kereskedelmi tekintetben legforgalmasabb időszakában. A vásárlók 2021-ben 8,9 milliárd dollárért vásároltak webshopokban a Black Friday ideje alatt, az azt követő kiberhétfőn pedig éves rekordot jelentő 10,7 milliárd dollárt költöttek amerikai webáruházakban. Érdemes körültekintőnek maradni az akciók idején is – segítségképpen az ESET kiberbiztonsági szakértői összegyűjtötték a leggyakoribb átveréseket, amikkel a csalók próbálkoznak a Black Friday-szezonban.

2023. november 21. 19:10