Comdex kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Comdex

Idén sem lesz Comdex

Miután tavaly elmaradt az egykor az iparág egyik legrangosabb seregszemléjeként számon tartott Comdex, az elemzők 2005-re biztosra vették a vásár visszatérését, tévedtek.

Kulcsszavak: Comdex kiállítás
2005. március 30. 09:02

Kevés az érdeklődő, elmarad az amerikai Comdex

A neves és hosszú múltra visszatekintő Comdex a rendezvényt szervező MediaLive szerint idén elmarad, mivel egyszerűen nincs elég érdeklődő. Bár sok szakértő a 2005-ös évre a Comdex feltámadását jósolja, valójában erre nincs sok esély.

Kulcsszavak: kiállítás Comdex
2004. június 25. 10:30

Comdex: Best of Show díjat nyert a Microsoft Small Business Server 2003

A PC Magazine és a MediaLive ünnepélyes keretek között jelentette be, mely termékek lettek a 2003-as Las Vegas-i Comdex kiállítás legjobbjai. A Microsoft kisvállalatok számára fejlesztett Small Business Server 2003 terméke idén két díjat is nyert.

2003. november 26. 19:30

A Comdex LCD monitor újdonságai

Az idei Comdex számítástechnikai kiállításon egyértelműen az a tendencia tapasztalható, hogy a gyártók egyre több nagy képátlóval rendelkező LCD monitorral jelennek meg a piacon, így manapság már szinte mindegyik gyártó kínálatának szerves részét képezik a 19 colos, illetve annál nagyobb termékek.

2003. november 21. 08:52

Az agyat stimuláló érdekes új PDA-kiegészítő

Egy dél-koreai székhelyű kis cég, a DreamFree a Las Vegas-i Comdexet használta fel arra, hogy leleplezze vadonatúj termékét, a Peeget, mely nem más, mint egy az agyműködést stimuláló, meglehetősen érdekes kéziszámítógép-kiegészítő.

Kulcsszavak: Comdex pda Comdex 2003
2003. november 21. 08:07

Spamszűrő technológia a Microsoft minden e-mail platformján

A Microsoft a Comdex Las Vegas 2003 kiállításon bejelentette, hogy a mindegyik e-mail platformján bevezeti a SmartScreen nevű spamszűrő technológiát.

2003. november 20. 13:40

Második Toshiba tábla PC

A Toshiba a Comdex 2003 kiállítás és konferencia második napján mutatta be második tábla PC-jét.

2003. november 20. 10:40

Új kihívóra talált a Comdex

A jövő héten Las Vegasban megrendezendő Comdex számítástechnikai szakkiállítás új kihívóra talált, mégpedig a Jupitermedia nevezetű kutatási és rendezvényszervezési vállalat által a Mandalay Bay Convention Centerben rendezendő rivális kiállításban.

Kulcsszavak: Comdex kiállítás
2003. november 16. 11:04

Comdex: póló helyett öltöny

A jövő héten november 17. és 20. között Las Vegasban megrendezésre kerülő Comdex a nagyközönség helyett az üzleti élet képviselőire kíván koncentrálni.

2003. november 13. 23:23

Új DVD-írók az Iomegától és a Pioneertől

Az adattárolási megoldásokra specializálódott Iomega, valamint a különbözõ fogyasztói elektronikus eszközök gyártásával foglalkozó Pioneer Electronics egymással párhuzamosan vadonatúj DVD-írókat leplezett le.

2003. november 13. 08:20

Kisebb, jobb Comdex-et ígérnek

A Las Vegas-i IT találkozó szervezői az idei évre felhasználóbarátabb, és méretében kisebb Comdex-et terveznek november 16-ra.

Kulcsszavak: Comdex kiállítás
2003. október 28. 00:10

Idén is lesz Comdex, de kisebb mint a korábbiak voltak

[smallimage 1 left] A világ egyik legnagyobb nemzetközi számítástechnikai és telekommunikációs szakkiállítása, a Comdex a szervezők szerint előreláthatóan a jövőben is minden évben meg lesz tartva, azonban nem lesz olyan nagy szabású, mint eddig, és minden korábbinál jobban az információs technológiára fog fókuszálni.

Kulcsszavak: Comdex kiállítás
2003. július 5. 15:41

Összefoglaló az első Comdex Hungary szakvásárról

[smallimage 1 left] Az áprilisban Comdex néven megrendezett informatikai szakkiállítás tapasztalatait közleményben összegezte a rendező Syma Kft. A ma kézhez vett beszámolót ezúton osztjuk meg olvasóinkkal, a dőlt betűkkel szedett szövegrész változtatás nélkül tartalmazza a rendezők értékelését.

Kulcsszavak: Comdex kiállítás
2003. május 14. 13:55

Csődhelyzetben a Comdex rendezője, a Jupitermedia venné át a helyét

A Comdex üzemeltetője a legutóbbi kiállítás után végleg csődöt jelentett, és már a rendezvény alatt kérdéses volt, egyáltalán végig meg tudják-e tartani a vásárt. Most a Jupitermedia szeretne hasonló rendezvényt összehozni, Computer Digital Expo 2003 néven.

2003. február 6. 11:08

Nem maradnak el a Comdex-kiállítások

A világ egyik legjelentősebb kiállítássorozata került veszélybe, amikor a Comdexeket és sok egyéb IT-fórumot rendező Key3Media Group az őszi Comdex veszteségeinek következtében csődközelbe került. A cégnek most újra esélye van tőkebevonásra, adósságainak jelentős részét rendezni tudja, így az idei évre tervezett - és alább felsorolt - eseményeket megrendezik. (Tegnap beszámoltunk róla: a Key3Media csődvédelem kérésének másnapján a Jupitermedia bejelentette, szeretne hasonló rendezvényt összehozni; a két esemény olyannyira közel áll egymáshoz, hogy a Computer Digital Expo 2003-at szintén novemberben tartanák meg, és szintén Las Vegas körzetében.)

2003. február 6. 11:05

A Comdex Hungary fővédnöke az IHM

Kovács Kálmán informatikai miniszter vállalta el a Comdex Hungary fővédnökségét, de információink szerint az oktatási és az egészségügyi témák kapcsán ez a két minisztérium is védnöki szerepkört vállal.

2003. január 24. 19:05

Minden szinten szinte minden

Ahogy az várható volt, a napokban zajló Comdexen a gyártók csak úgy ontják magukból az újdonságokat, így most tekintsük át röviden, hogy az elmúlt pár napban milyen új hardverek láttak napvilágot a rangos szakmai rendezvényen!

2002. november 20. 17:44

Dual-band Wi-Fi kompatibilis Toshiba notebook

A Toshiba a Comdex szakkiállításon várhatóan számos új információt el fog árulni arról a várhatóan decemberben bemutatkozó vadonatúj hordozható számítógépéről, mely több vezeték nélküli hálózati szabvánnyal is kompatibilis. A Toshiba új Satellite Pro notebookja elsősorban úgynevezett dual-band Wi-Fi hálózati technológiájáról lesz ismeretes. Ezen technológia révén az új generációs Toshiba notebook tulajdonosai számára lehetővé válik, hogy mintegy 90-100 méteres körzetben vezeték nélküli adatcserét folytassanak 802.11a, illetve 802.11b alapú hálózatokkal.

2002. november 18. 21:05

Comdex 2002-előzetes

A jövő héten Las Vegasban megrendezésre kerülő Comdex idén is képet ad az iparág új fejlődési irányairól. Az egyhetes seregszemle különös figyelmet szentel a mobilmegoldásoknak, köztük kiemelten foglalkozik a korlátozott hatótávolságú, vezeték nélküli kapcsolatot lehetővé tevő Wi-Fi technológiával.

2002. november 18. 20:50

A Sony kimarad az őszi Comdexről

A világ legnagyobb elektronikai cégei között nyilvántartott japán Sony vezetősége a napokban úgy határozott, hogy a Sony nem képviselteti magát az őszi Comdex szakkiállításon, vagyis ezek alapján elmondható, hogy folytatódik azon trend, mely szerint a vezető technológiai cégek egyre nagyobb számban hiányoznak a rangos szakmai rendezvényekről, kiállításokról.

2002. szeptember 1. 07:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

Bejelentették, hogy 2022. február 17-én rendezik meg a Lurdy Házban Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáját. Az Ecommerce Expo 2016 óta a magyar internetes kereskedelem csúcstalálkozójának számít, élvonalbeli előadókkal, jövőt formáló trendekkel, mindenki egy helyen, aki számít a magyar e-kereskedelemben.

2022. január 12. 15:07