Cyberoam kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Cyberoam

Az ESET Secure Authentication szolgáltatásával bővülnek a Cyberoam eszközei

A Cyberoam UTM (Unified Threat Management) eszközeibe és NGF (Next Generation Firewall) alkalmazásába integrálja az ESET Secure Authentication szolgáltatását, a kétfaktoros, egyszeri jelszavas (2FA OTP), távoli hozzáférést biztosító mobilalkalmazást.

Kulcsszavak: Eset security Cyberoam
2014. július 31. 13:33

Biztonságos hálózat a foci vb alatt is

A Cyberoam blogbejegyezésében hívja fel a vállalatok igyelmét a FIFA brazíliai világbajnoksága által okozott veszélyekre és nehézségekre. A spammerek és internetes bűnözők is ugyanúgy készülnek ezekre a világeseményre, és igyekeznek kihasználni a felfokozott figyelmet. A fociláz trendje már látszódott a Cyberoam biztonsági jelentéséből is, ami bár csökkenő számú spamekről számolt be, de a tematikában nagyobb szerepet kapott a sportesemény. 

2014. június 23. 09:29

Az e-mailek már „csak” 57%-a spam, idén eddig a futball VB a sztár

A Cyberoam kiadta jelentését az internetes fenyegetésekről, amelyek az első negyedévben a legjelentősebb incidenseket okozták, illetve veszélyt jelentettek. A pénzügyi befektetéseket javasló, gyógyszereket és diétás készítményeket ajánló, álláslehetőséget kínáló spamek száma némileg csökkent, viszont növekedett a futball világbajnokság témájával foglalkozók száma. Számszerűsítve az összes e-mailnek már "csak" 57%-a kéretlen szemét, az átlagosan kibocsátott spam mennyisége 54 milliárd e-mail üzenet naponta.

2014. május 29. 14:09

Rugalmasság és költséghatékonyság a kkv szektor biztonsági hívószavai

A Cyberoam hálózatbiztonsági gyártó megoldásai lehetővé teszik, hogy a kis és középvállalatok is átfogó rálátással rendelkezzenek felhasználóik viselkedéséről teljes hálózatukon. A felhasználó alapú Unified Threat Management (UTM) egyetlen platformon foglalja magába egy kkv-nak szükséges hardveres és szoftveres megoldásokat, megújított NG sorozata pedig rugalmas csatlakozási lehetőségeket kínál. 

 

2014. március 10. 12:11

Védett hálózatok az iskolákban

A Cyberoam hálózatbiztonsági termékeket gyártó vállalat nemcsak a kis- közép és nagyvállalatokra fordít kiemelt figyelmet, hanem az iskolák hálózatainak biztonságára is nagy hangsúlyt fektet. A Cyberoam UTM védelem megkönnyíti az iskolai rendszerek biztonságos üzemeltetését, valamint szükségtelenné teszi több biztonsági megoldás alkalmazását.

2013. november 18. 09:55

Legmagasabb szintű biztonsági tanúsítványt kapott a Cyberoam

A Cyberoam  a világ egyik leggyorsabban fejlődő hálózatbiztonsági termékeket gyártó vállalata  bejelentette, hogy Layer 8 felhasználói azonosítóra épülő tűzfala elnyerte az Evaluation Assurance Level 4+ (EAL4+) szintű Common Criteria tanúsítványt, amely a jelenleg legmagasabb biztonségi szint.

2013. szeptember 18. 16:24

Ideális védelem a weben terjedő támadások ellen a Cyberoamtól

Az Inuitive Website Flow Detector egy olyan kifinomult technológia, mely valós időben, automatikusan felismeri és betartatja a weboldalak egyedi felhasználási irányelveit. Valós időben működik, a weboldalakon történő módosításokat automatikusan felismeri, így nincs szükség hosszadalmas folyamatokra. A valós időben történő beazonosítás miatt jelentősen csökken a hálózat biztonsági eszközök beállítására és adminisztrációjára fordított idő.

 

2013. szeptember 5. 09:55

Cyberoam NG sorozat: hálózatbiztonság KKV-knak

A Cyberoam új NG sorozatát kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeihez alakította és ezáltal kategóriájában jelenleg az egyik legjobb tűzfal és UTM teljesítményt nyújtja. Az új generációs szériában még a belépő szintű eszközök is Gigabites teljesítményre képesek.

Kulcsszavak: security Cyberoam tűzfal
2013. április 18. 09:42

A Cyberoam a világon elsőként nyerte el a nemzetközi ISO 20000 minősítést

A Cyberoam, a világon elsőként, nemzetközi ISO 20000:2011 minősítést szerzett. A minősítésben – melyet az angliai Det Norske Veritas (DNV) Ltd állított ki – elismerik a Cyberoam Global Support Management Centre (GSMC) értékesítés utáni termék- és technikai segítségnyújtását, támogatását. 

Kulcsszavak: IT Cyberoam ISO Sicontact
2013. március 12. 16:48

Alkalmazásbiztonság? - A leggyengébb láncszem a hálózatban

A hálózatbiztonság egyik fontos része lett az alkalmazások kérdésköre, hiszen ezek mélyen beépültek a vállalati rendszerekbe és az az üzleti élet szerves részévé váltak. A használatban lévő, függetlenül telepített alkalmazások ráadásul már nem csak házon belül dolgoznak, hanem a világhálóra is kapcsolódnak, így további veszélyforrást jelentve az onnan érkező támadásoknál. A Cyberoam termékeinél így külön funkció segíti ezeknek a biztonságos beállítását, ellenőrzését és szabályozását.

2013. február 19. 14:17

Cyberoam frissítés: egyedi kulcs minden eszközhöz

A Tor Project szakértői a Cyberoam egyes DPI (Deep Scan Inspection) eszközeivel kapcsolatban észrevételezték, hogy a gyártó minden eszközre azonos CA tanúsítványt, vagyis azonos privát kulcsot telepít, melyet az átmenő SSL/TLS forgalom analizálásához használ. Úgy ítélték meg, hogy ez biztonsági kockázatot jelent, amire a Cyberoam szakértői azonnal reagáltak, kiadtak egy OTA (over-the-air) hotfixet, ami lefuttat egy parancsot, s ennek eredménye egy egyedi CA tanusítvány minden eszközre.

2012. július 12. 12:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

Két új programot hirdet az EIT Digital az innovatív digitális technológia világából érkező pályázóknak. A kezdeményezés célja a deep tech vállalkozások és termékek létrehozásának támogatása (Innovation Factory), valamint digitális technológiai oktatási programok létrehozásának ösztönzése (Entrepreneurial Academy). Az EIT Digital 2022 közös néven futó két programra május 12-ig lehet jelentkezni.

2021. április 8. 14:15