Index kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Index

Az Index.hu újságírója lett az „Év információbiztonsági újságírója”

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben is több pályázat érkezett, és az értékelés után Bolcsó Dániel, a Index.hu újságírója vette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület május 18-i „Információvédelem menedzselése” LXXl. szakmai fórumán.

2016. május 18. 15:45

Az Index munkatársa az év informatikai újságírója

Ahogy már beszámoltuk róla, átadták a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság kitüntetéseit, többek között a Kovács Attila-díjat is, melyet idén Tóth Balázs, az index.hu újságírója kapott.

2014. november 21. 10:02

Meghekkelték az Indexet

Október 23-án délután elérhetetlenné vált a hírportál oldala. Állítólag túlterheléses támadás érte az Indexet.

Kulcsszavak: Index security hacker média
2013. október 23. 18:51

Távozik az Indextől Uj Péter főszerkesztő

Szeptember 30-án - saját elhatározásból, közös megegyezéssel - távozik az Indextől Uj Péter főszerkesztő - tájékoztatta az Index hétfőn az MTI-t.

Kulcsszavak: Index
2011. szeptember 6. 07:13

A CEMP százszázalékos tulajdonába került a C-Travel

Május közepén lezárult az a közel három évig tartó - több lépcsőben zajló - kivásárlási folyamat, melynek során az Index.hu utazási mellékleteit üzemeltető CEMP (Central European Media & Publishing)  100%-os tulajdonába került a C-Travel, azaz az oldalt üzemeltető Confhotel-Net Kft.

Kulcsszavak: Index +céginfo
2010. május 25. 16:04

Immola az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltató partnere

Stratégiai megállapodást kötött az Index és az Immola, amely március közepétől az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltatója lesz.

Kulcsszavak: Index onlineszolg +céginfo
2007. március 12. 14:27

Az Index.hu-é lett a C-Travel.hu többségi tulajdona

Az Index.hu többségi tulajdonába került a C-Travel.hu-t is üzemeltető Confhotel-Net Kft. - tájékoztatta a C-travel.hu az MTI-t szerdán.

Kulcsszavak: Index turizmus
2006. december 21. 07:58

Reagálások az Index "OM-tender: kettőt fizet egyet kap" cikkére

Az Index című internetes portál a mai napon cikket jelentetett meg az Educatio Kht. szoftverbeszerzésével kapcsolatban. Az OM és a Microsoft is közleményt juttatott el hírportálunkhoz a cikkben foglaltakkal kapcsolatban, melyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk:

Kulcsszavak: Index OM média Microsoft-hu
2006. január 10. 17:13

Az Index tulajdonosáé a portfolio.hu

Nobilis Kristóf és az érdekeltségébe tartozó SydInvest Rt. megvásárolta a Portfolio.hu-t. Az Index.hu Rt.-t nemrégiben megvásárló befeketető számos tőzsdei cégben, köztük az econet Rt.-ben is rendelkezik tulajdonrésszel.

Kulcsszavak: Index Portfolio.hu
2005. május 7. 16:18

Tulajdonosváltás az Indexnél - kizárólag Nobilis Kristófé a portál

Az eddigi kisebbségi részvényes és annak tulajdonosa vásárolta ki az Index internetes lapot kiadó társaság többi tulajdonosát - tájékoztatta a társaság hétfőn közleményben az MTI-t.

Kulcsszavak: Index +céginfo
2005. április 12. 09:10

Megújult az Index Karrier melléklete

Az eredetileg az Index és a Telkes Tanácsadó Rt. által közösen üzemeltetett KarrierIndex szolgáltatás - a HR Portal és a Jobpilot bevonásának köszönhetően - jelentős tartalmi bővülést és formai átalakulást követően mától ismét üzemel.

Kulcsszavak: Index Jobpilot karrier
2004. október 27. 13:40

EHT: Veszélybe kerülhet az ingyenes internet-hozzáférés

A Parlament elé kerülő új Elektronikus Hírközlési Törvényt jelenlegi formájában aggályosnak tartják az ingyenes internet hozzáférést nyújtó szolgáltatók.

2003. november 11. 17:45

Az év internetes bankja

Az év internetes bankja Magyarországon pályázat idei győztese a CIB Bank lett, különdíjat kapott az Inter-Európa Bank, az OTP és a Raiffeisen Bank. A pályázaton összesen tíz lakossági internetes bankolási lehetőséget nyújtó pénzintézet vett részt. (A hír az eredményhirdetéskor elhangzott értékelésekkel frissítve, bővítve: 2002. dec. 10. 15:34)

2002. december 10. 14:20

Beszállt az Indexbe a Webigen

A Korridor értesülései szerint az Index.hu Rt. közgyűlése jóváhagyta, hogy végrehajtsák a Wallis Rt. érdekeltségébe tartozó Webigen Rt.-vel kötendő stratégiai megállapodást. Ennek értelmében a Webigen Rt. kisebbségi tulajdonrészt kap az Index.hu Rt.-ben, és ezért forrásokat biztosít a cég működéséhez - a HVG Háló mellékletének értesülése szerint néhány száz millió forintos üzletről van szó.

2002. április 26. 07:05

Index.hu - célegyenesben a befektetői tárgyalások

Célegyenesbe jutottak a Webigen Rt.-vel az Index.hu Rt. befektetői tárgyalásai; várhatóan május elején bejelenthetik a szerződés aláírását - tudta meg Kőrösi Ákostól, az Index.hu Rt. alapító elnökétől kedden az MTI. Mint a cég illetékese elmondta: a Webigen új részvények kibocsátása révén válhat az Index.hu kisebbségi tulajdonosává.

2002. április 17. 07:08

Fizetett választási hírek SMS-ben

E cikk írásának pillanatában már csak kevesebb mint 70 óra, és országszerte megkezdődnek vasárnap reggel 6-kor a választások. Ezért tartjuk fontosnak tudatni, hogy azok is másodpercre kész választási hírekhez juthatnak, akik nincsenek tévé-, rádió- vagy internetközelben. A megoldás az SMS, így akár külföldről is gyorsan és olcsón értesülhetünk a voksolással kapcsolatos hírekről. (Szavazni csak Magyarország területén lehet!) A Westel és az Index - egymástól függetlenül - híreket e témakörben viszonylag csekély összegért cserébe kínál.

2002. április 7. 17:31

Az Indexé az Internetto

Az Index és az EuroWeb együttműködési megállapodást kötött, melynek alapján az Internetto on-line magazin megjelenítési jogai a jövőben az Index.hu Rt.-t illetik meg. Az Index.hu Rt. megvásárolta az Euroweb Rt.-től az Internetto márkanevet, az internetto.hu domaint, valamint az ezekhez kapcsolódó jogokat.

2002. március 27. 10:58

Az "internetpatkányok" mégsem perlik Grespiket

Februárban már beszámoltunk róla, hogy perre készültek internetezők, akik úgy érezték, Grespik László, a Fővárosi Közigazgatási Hivatal azóta leváltott, majd posztjára visszahelyezett, ám a mai nappal ismét eltávolított hivatalvezetője megsértette őket az Index egyik online interjújában, amikor "internetpatkányok"-nak nevezte a világháló felhasználóit. A legfrissebb hír az, hogy az internetezők elállnak a pertől.

2002. március 22. 20:51

Az Index megvenné az Internettót

Előrehaladott tárgyalásokat folytat az Internetto megvásárlásáról az Index.hu Rt. - hivatkozik az MTI értesülésére a NOL.

2002. március 19. 22:47

Együttműködési megállapodást írt alá az Interware és az Index

Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és az Index.hu Rt., melynek értelmében az Index az Interware Data Centerében helyezi el szervereit és hálózati eszközeit.

Kulcsszavak: Index +céginfo Interware
2002. március 19. 19:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

Online, angol nyelvű képzésekkel folytatja nemzetközi terjeszkedését a Codecool programozóiskola. Legújabb, tisztán online mentorálással futó, junior front end fejlesztői kurzusuk és a hétvégi full stack tanfolyamuk már kizárólag angol nyelven is elérhető, így minden akadály elhárul az elől, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak hozzá diákok. A magyar állampolgárok számára ráadásul áfamentesen vehető igénybe az akkreditált nemzetközi front end kurzus.

2021. február 1. 14:47