Okos Falu program kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Okos Falu program

Invitech Solutions okos falu program

A nyilvános internet elérési pontok létesítésétől a közbiztonság javításán át a helyi vállalkozások fellendítéséig sok pozitív hatása lehet az Invitech Solutions okos falu programjának. 

2018. március 1. 10:52

A Mikulás látogatott Maroslelére a Vodafone Okos Falu programban

Joulupukki, a finn Mikulás látogatásával ért véget a Vodafone Okos Falu 2013 program első szakasza ,a Vodafone, a Délvilág napilap és Maroslele önkormányzatának közös projektje a Csongrád megyei településen.

2013. december 5. 17:25

Maroslele Okos Falu program – mobilnetet a vidéki otthonokba!

Mit jelenthet egy falu életében a mobilinternet, hogy változtathatja meg a mindennapokat, az oktatást, tanulást, a szabadidő eltöltését? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ az augusztus 30-án elindított Vodafone Okos Falu 2013 program, amely „Az én Maroslelém – a palatáblától a táblagépig” iskolai és felnőttoktatási sorozattal veszi kezdetét.

2013. augusztus 31. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29