OpenSUSE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: OpenSUSE

ARM processzorok: menő a mini

Az informatika világában az elvárások egyre nagyobbak, míg a készülékek egyre kisebbek és okosabbak. A fejlődés motorjai többek között az olyan innovatív technológiák, mint az ARM processzorok, illetve az innovációk kiaknázását elősegítő szoftverek, amelyek fejlesztését a SUSE is támogatja. A mini készülékek így számos jövőbe mutató „kütyü” alapjait adják, és az oktatás fellendítésében is aktív szerepet játszanak.

2016. április 14. 15:13

A jövő vállalatának három alapköve: hibrid felhő, OpenStack és open source tárolás

A legtöbb vállalatnál óriási ütemben nő az igény a tárolási és számítási kapacitás iránt. Számos helyen azonban nem áll rendelkezésre akkora költségvetés, hogy lépést tarthassanak ezzel a növekvő igénnyel, ami komoly kérdést vet fel az informatikai szakemberek és csapatok körében szinte mindenhol: mennyi ideig működhet még a megszokott gyakorlat a bevezetés-frissítés-lecserélés ciklussal?

Kulcsszavak: SuSE OpenSUSE adattárolás
2016. február 18. 15:19

Megjelent az openSUSE Leap 42.1 hibrid Linux rendszer

A SUSE éves konferenciáján, a SUSECon rendezvényen bejelentette, hogy elérhetővé vált az openSUSE Leap 42.1. A hibrid Linux rendszer a vállalati felhasználásra szánt SUSE Linux Enterprise egyes elemeit is magában foglalja, ezáltal a korábbi openSUSE változatnál jóval stabilabb működést biztosít. 

2015. november 12. 10:39

Új hibrid Linux rendszer adja meg a választ az élet kérdéseire

Új openSUSE ág jelent meg, amely a legújabb funkciók kínálata mellett a SUSE Linux Enterprise stabilitást nyújtó képességeiből is merít

Kulcsszavak: OpenSUSE Linux
2015. november 11. 14:28

OpenSUSE 13.1: Stabilabb működés, gyorsabb szolgáltatások

A Linux kernel 3.11 változatára épülő, új openSUSE továbbfejlesztett hálózati, fájlkezelési és egyéb szolgáltatásokat tartalmaz, támogatja a 64 bites ARM eszközöket, és a legújabb KDE asztali környezet előnyeit is elérhetővé teszi.

2013. november 21. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17