Play Store kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Play Store

A Sophos védelmet nyújt a fleeceware applikációkkal szemben

A Sophos a napokban publikálta a Fleeceware Apps Persist on the Play Store (a fleeceware appok továbbra is megtalálhatóak a Play Store-ban) kutatását. Ezek az appok a gyanútlan felhasználókkal igen magas árat fizettetnek olyan szolgáltatásokért, melyek elérhetőek ingyenes vagy olcsóbb appokban is. A kiberbiztonsági vállalat most közzétette azon problémás appokat, amelyek letöltés esetén nagy összeggel károsítják meg a felhasználót.

2020. január 20. 11:10

Jelentősen csökkenti alapárait a Google Play

A Google csökkentette alkalmazásáruházának alapárait több országban is. A minimumösszeg Magyarországon is kevesebb lett.

2015. november 23. 10:25

A Google növelte a Play áruház maximális árait

A Google úgy döntött, felemeli a Play Store-ban az egyes appok maximálisan megadható árát több országban, köztük Európában is.

2015. október 28. 16:32

2 órára terjesztette ki a Google Play a visszatérítést

A fizetős Google Play alkalmazások letöltése esetén a felhasználóknak mostantól 2 órájuk van eldönteni, hogy megtartják-e a programot, avagy sem. Ha két órán belül elhatározzák magukat, akár a pénzüket is visszakaphatják.

2014. szeptember 12. 13:21

Már PayPallal is lehet fizetni a Google Play Áruházban

A Google online áruházában végre lehetőségünk van használni PayPal fiókunkat a fizetéshez, feltéve, ha a 12 ország valamelyikében élünk, ahol már támogatott ez a megoldás.

2014. május 20. 11:21

Microsoft Office – iOS és Android rendszerre is

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

2014. március 31. 13:21

Duplázott a Google Play – 1 millió alkalmazás

Egy év alatt sikerült a Google Playnak megdupláznia a letölthető alkalmazások számát. Míg tavaly még csak félmillió apphoz fértek hozzá a felhasználók, addig mára ez a szám egymillióra duzzadt.

2013. július 25. 16:04

Elrajtolt a megújult Gmail

A keresőóriás a mai napon útjára engedte a frissített Gmail klienst az Android platformon. A szoftver 4.5-ös verziója nem csak kezelőfelület, hanem funkcionalitás terén is rengeteg újdonságot tartalmaz.

2013. június 5. 08:51

Vírusos program került az Apple App Store-ba

Nemrég a Google Play Store mellett az Apple fokozottan ellenőrzött alkalmazásboltjába is beférkőzött egy kártevő, a Find and Call. A rosszindulatú szoftvert már semlegesítették.

2012. július 9. 12:43

Máris használatba vehető a Google Drive

A keresőóriás elindította felhő alapú tárhely szolgáltatását, a Drive-ot. A felhasználók 5GB ingyenes tárhelyet kapnak a Google-től, melyet akár 16TB-osra is növelhetnek.

2012. április 24. 20:35

Google Play: könyvek, alkalmazások, zenék és videók egy helyen

A keresőóriás tegnap mutatta be a komplex szolgáltatás- és tartalomkínálattal bíró Google Play-t, melynek megjelenésével többek között az Android Market elnevezést is elfelejthetjük, ugyanis ezentúl Play Shop-ként emlegethetjük a platform alkalmazásboltját.

2012. március 7. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

Az LG Electronics (LG) a Life’s Good díjjal olyan globális innovátorokat támogat, amelyek vállalják, hogy segítenek jobb életkörülményeket teremteni mindenki számára. A verseny fődíját a dél-koreai Dot Inc. kapta.

2023. január 26. 14:02