Psion kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Psion

A Motorola felvásárolta a brit Psiont

Az amerikai gyártó 200 millió dollárért felvásárolta a London-központú Psiont, mely 32 éve van jelen a PDA piacon. A Motorola Solutions tervei szerint az új szerzeményéből származó plusz a magán- és üzleti szférába tartozó felhasználók számára egyaránt új megoldásokat hoz majd.

Kulcsszavak: Motorola Psion
2012. június 18. 16:45

Új, olcsó, robusztus kivitelű ipari célú PDA a Psiontól

A Psion bejelentette ipari alkalmazásokra kifejlesztett legújabb robusztus kivitelű PDA készüléke, az EP10 kereskedelmi értékesítésésnek megkezdését a főbb piacokon. A készülék kifejezetten kisméretű, de gazdag funkciókészlettel rendelkező robusztus mobil számítógépekre igényt tartó felhasználói kör számára lett kifejlesztve.

Kulcsszavak: pda Psion
2011. május 26. 10:36

PSION Rendszerház - az idén 1 milliárd forint bevétel

A PSION Rendszerház Rt. 1 milliárd forint árbevétel elérését tervezi 2004-ben, ami 30 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit.

Kulcsszavak: +céginfo Psion
2004. május 17. 10:19

Psionnal a világ tetején

A napi sajtóból értesülhettünk a magyar hegymászók kimagasló teljesítményéről, végre magyar zászló is lobog a Csomolungmán. A hegymászókat egy Psion kéziszámítógép is segítette.

Kulcsszavak: pda +fohir Psion-hu Psion
2002. június 8. 11:31

Megújuló kínálat a Psion Csörsz utcai üzletében

Top Mobil Shop fantázianévvel, kibővített termékkínálattal mutatkozott be a sajtó képviselőinek a Psion Rendszerház Kft. kiskereskedelmi szakboltja Budán.

2001. november 15. 19:31

A Psion bővíti Netpad-termékcsaládját

A Psion a Netpad 1100 mellett két új handheld tablet-et dobott piacra, az 1200-as és a 3500-as modellt. A készülék fő alkalmazási területei vállalati munkahelyek: lehetővé teszi a dolgozók számára a céges adatokhoz való mobil hozzáférést.

Kulcsszavak: +fohir Psion pda
2001. november 14. 20:47

Újragondolt PSION stratégia

Az angliai kézieszközöket gyártó Psion megváltoztatja stratégiáját, és a jövőben a vállalati és az oktatási felhasználókra összpontosít.

Kulcsszavak: pda +fohir Psion +céginfo
2001. július 12. 19:36

Bemutatták a kínai Psion-t

A kézieszközöket gyártó Psion bemutatta két új Revo-alapú termékét, amelyek támogatják a kínai karaktereket.

Kulcsszavak: Psion pda +fohir
2001. július 11. 20:25

A Psion a vezetéknélküli-üzletágára koncentrál

A Psion elhatározta, hogy figyelmét a vezetéknélküli-piacra összpontosítja, ugyanakkor megválik a vezeték nélküli megoldásokat fejlesztő cégétől, a Trivantitól.

Kulcsszavak: +céginfo +fohir Symbian Psion
2001. május 23. 18:07

Mobilmegoldások a Psiontól

Az idei Info 2001 kiállításon a Psion Csoport immár két helyen is bemutatja termékeit. Így a hagyományos A pavilonbéli (A 307/D) megjelenése mellett megtalálható a B pavilonban is, ahol részt vesz a kizárólag szakmai közönségnek, illetve corporate szakembereknek rendezett ICT-fórumon. Itt a tavalyi Psion-Teklogix fúziónak megfelelően speciális ipari mobileszközöket állít ki a hazai Teklogix képviselővel, az Antra ID Kft.-vel közösen. Az eszközök különleges "teherbírását" látványos show keretében demonstrálják a közönségnek.

2001. május 3. 21:56

A professzionális mobil partner

Ma már senki sem vitatja, hogy a mobilinformatika az egész világon egyre nagyobb szeletet hasít ki a számítástechnika tortájából. Jelentőségét növeli a mobil-számítástechnika és a mobilkommunikáció egyre szorosabb összefonódása, konvergenciája. A divat és a növekvő piac hatására a gyártók szakadatlanul öntik a piacra az egyre újabb és újabb készülékeket, megoldásokat, amelyek előtt a felhasználók sokszor tanácstalanul állnak. Bár ezek a készülékek alkalmasak önálló gépként a legtöbb feladat megoldására, igazi értéküket és időtállóságukat mégis az adja, hogy mennyire képesek más gépekkel, alkalmazásokkal együttműködni. Különösen igaz ez a corporate, a testületi, vállalati felhasználásokra.

Kulcsszavak: Psion pda
2001. március 20. 19:13

Parthus-Psion mobilchip

Az ír Partus Technologies bejelentette, hogy sikerült áttörést elérnie egy mobilprocesszor kifejlesztése során, melynek célja egyesíteni a PC-, mobiltelefon- és GPS-funkciókat.

2000. október 18. 20:36

Szuper PDA a Psiontól

Diamond Mako névvel kerül forgalomba a Psion Revu Plus az USA-ban 399 dolláros áron.

Kulcsszavak: pda Psion
2000. október 12. 21:57

WAP-képes Revo Plus

A WAP terjedése cselekvésre ösztönözte a Psion mérnökeit is, akik kifejlesztették a Revo Plus tenyérszámítógép vezeték nélküli internetelérési képességekkel kombinált változatát.

Kulcsszavak: +fohir pda Psion WAP
2000. szeptember 22. 07:15

A Psion WAP portálja

A Psion bemutatta új WAP-portálját, mely segíthet a cég új, WAP-kompatibilis palmtopjának értékesítésében.

Kulcsszavak: WAP Psion onlineszolg
2000. szeptember 11. 22:12

Psion és WAP

A Psion a napokban mutatja be a "feljavított" Revo PDA-t, amely már WAP-kompatibilis.

Kulcsszavak: Psion WAP pda
2000. szeptember 6. 19:39

Sanyo-Psion együttműködés

A hordozható kéziszámítógépek gyártója, a Psion Plc. bejelentette, hogy társult cége, a Symbian megegyezésre jutott a japán Sanyo Electric Co Ltd.-vel a Symbian technológia licencelésére a Sanyo következő generációs vezeték nélküli eszközeihez.

2000. augusztus 21. 08:32

A Psion WAP-portálja

Az angol Psion bekebelezte az egyik független WAP-portált, a Fonedatát, és ezzel egy időben új céget alapított Trivanti néven, hogy kihasználja a vezeték nélküli internetes lehetőségeket.

Kulcsszavak: mobiltelefon WAP Psion
2000. július 26. 21:28

További növekedést remél a Psion

A Psion magyarországi érdekeltségei, a Psion Rendszerház Kft. és a Psion Palmcomp kéziszámítógépeket forgalmazó cégek a tavalyi 430 millió forint után az idén 700 millió forint árbevételt remélnek.

Kulcsszavak: +céginfo Psion-hu Psion
2000. július 24. 09:38

Kisebb felhajtás, több szolgáltatás kellene

– mondja a WAP-ról a Psion vezetője. David Levin szerint a WAP nagyon jó rövid információ gyors cseréjére – ez minden, amit egy korlátolt operációs rendszer egy apró képernyőn, kis sávszélesség mellett nyújtani tud, de korántsem igaz az az állítás, miszerint „a WAP internet a zsebedben”.

Kulcsszavak: mobiltelefon Psion
2000. június 19. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

A Black Friday és a kiberhétfő (Cyber Monday) közeledtével a csalók nagyobb sebességbe kapcsolnak, hogy minél több pénzt gomboljanak le a gyanútlan áldozatokról az év kereskedelmi tekintetben legforgalmasabb időszakában. A vásárlók 2021-ben 8,9 milliárd dollárért vásároltak webshopokban a Black Friday ideje alatt, az azt követő kiberhétfőn pedig éves rekordot jelentő 10,7 milliárd dollárt költöttek amerikai webáruházakban. Érdemes körültekintőnek maradni az akciók idején is – segítségképpen az ESET kiberbiztonsági szakértői összegyűjtötték a leggyakoribb átveréseket, amikkel a csalók próbálkoznak a Black Friday-szezonban.

2023. november 21. 19:10