SanDisk kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SanDisk

200 gigabájtos microSD kártya a SanDisktől

A Mobile World Congressen (MWC) jelentette be a SanDisk legújabb microSD kártyáját. A mindössze körömnyi méretű eszköz rekordméretű, 200 gigabájt tárolókapacitással rendelkezik.

2015. március 6. 10:26

PC kapacitás egy memóriakártyában – SanDisk Extreme Pro SDXC

Nem mindennapi tárolókapacitással felvértezett memóriakártyáról rántotta le a leplet a SanDisk. A világ első, 512 gigabájtos SD kártyája nem is az olcsó kategória képviselője.

2014. szeptember 18. 17:08

Formás pendrive-ok a SanDisk gyártósoráról – Cruzer Fit és Cruzer Switch

A SanDick két USB 2.0-s újdonsága nagyon pofásra sikeredett. A pénzérme nagyságú Cruzer Fit egy kupakos, Cruzer Switch névre keresztelt társa pedig „kihúzós-hajtogatós” flip-top kialakítást kapott.

Kulcsszavak: SanDisk pendrive USB
2011. szeptember 21. 09:00

Masszív SanDisk videós és fotós kártyák nyárra

Lassan-lassan az időjárás is elhiteti velünk, hogy a naptárnak igaza van és a nyár következik. Ha van egy jó digitális gépünk, akkor tegyünk bele egy jó kis kártyát és kattintgassunk, kattintgassunk, kattintgassunk…

Kulcsszavak: memóriakártya SanDisk
2010. május 29. 17:31

32 GB-os SanDisk microSD kártyák mobiltelefonokba

A SanDisk bejelentette, hogy megkezdte a minden eddiginél nagyobb, 32 GB kapacitású microSD memóriakártyák forgalmazását az okostelefon-gyártók felé.

2010. március 23. 07:20

Biztonságos mobil munkavégzés közös Check Point-SanDisk fejlesztés nyomán

A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette a Check Point Abra megoldást, amelynek a használatával bármilyen PC teljesen biztonságos vállalati géppé alakítható, így, integrált VPN kapcsolaton keresztül, bárhonnan, bármikor, akár offline, akár online állapotban is elérhetőek róla a vállalati e-mailek, fájlok és alkalmazások.

Kulcsszavak: SanDisk Check Point
2010. március 3. 13:44

2 TByte-os SD-kártyát fejleszt a SanDisk

A SanDisk új standard bevezetését tervezi, és a közeljövőben elérhetővé teszi az első SDXC kártyákat, amelyek sokkal nagyobb tárolókapacitást garantálnak, mint a hagyományos SDHC Card-ok.

Kulcsszavak: SanDisk memóriakártya
2010. február 25. 19:08

SanDisk memóriakártyák új technológiával

A SanDisk csendben forgalomba hozta az iparág első X4 technológián alapuló memóriakártyáit, amelyek a jelenleg használtnál jóval nagyobb adatsűrűséget tesznek lehetővé és így kibővítik az eszközökben rejlő lehetőségeket.

Kulcsszavak: SanDisk memóriakártya
2009. október 14. 07:30

Szupergyors SanDisk Extreme Pro CF memóriakártyák

A SanDisk olyan CompactFlash memóriakártyákat hoz forgalomba Extreme Pro elnevezéssel, amelyek 90 MB/s-os adatátviteli sebességre képesek.

Kulcsszavak: SanDisk memóriakártya
2009. szeptember 15. 09:29

SanDisk Sansa Clip+ mp3 lejátszó microSD bővítővel

A SanDisk bemutatta új Sansa Clip+ mp3 lejátszóit, amelyek fő újítása a microSD(HC) memóriakártya-csatlakozó, de emellett említést érdemel a Mac-kompatibilitás is.

2009. szeptember 1. 08:14

Szupergyors SanDisk SDHC kártya

A SanDisk olyan új Extreme SDHC memóriakártyákat mutatott be, amelyek maximális adatátviteli sebessége eléri a 30 MB/s-ot, ami főként HD videókamerák és digitális fényképezők esetében jöhet jól.

Kulcsszavak: SanDisk memóriakártya
2009. június 26. 08:15

Két vevő is pályázik a SanDiskre?

Az EETimes technológiai híroldal értesülése szerint a tavalyi kísérlet után ismét megvenné a SanDisket a Samsung, ráadásul ezúttal a Toshiba is beszállna a versenybe.

Kulcsszavak: SanDisk
2009. március 14. 20:19

Válasszunk kisebb kapacitású, de nagyobb tudású pendrive-ot!

A hazai vásárlók zöme még félig sem használja ki új USB kulcsainak tárolókapacitását, miközben számos, a nagy kapacitásnál sokkal hasznosabb funkció iránt a kereslet még mindig mérsékelt – derül ki a SanDisk hazai forgalmazója, a Hama Magyarország adatai alapján.

Kulcsszavak: pendrive SanDisk HAMA
2009. február 26. 18:22

A mobilszolgáltatókkal forgalmazna memóriakártyákat a SanDisk

A SanDisk a barcelonai Mobil Világkongresszuson a Reuters-nek nyilatkozva olyan tervekről számolt be, amelyek szerint a mobiltelefonos szolgáltatókkal szoros együttműködésben kívánnak a jövőben memóriakártyákat forgalmazni.

2009. február 18. 16:23

Már nem csak a méret a lényeg

Nyugat-Európában a tárolókapacitás mellett mindinkább a sebesség és a szolgáltatások lesznek az USB meghajtók elsődleges ismérvei. Itthon a vevők nyolcvan százaléka még a nagyobb kapacitásra, mintsem a szolgáltatásokra áldoz, de a trend változása hazánkban is érezhető – derül ki a Hama Magyarország adataiból.

Kulcsszavak: pendrive HAMA-hu SanDisk
2009. január 28. 13:06

Új, szupergyors SanDisk SSD-k

A SanDisk új, szupergyors és nagykapacitású flash SSD háttértárakat mutatott be a Las Vegas-i CES kiállításon, amelyek közül a 60 GB-os modell már mindössze 150 dollárért kerül forgalomba.

Kulcsszavak: SanDisk winchester
2009. január 11. 08:34

SanDisk Sansa slotRadio memóriakártyás mp3 lejátszó a CES-en

A SanDisk a tavaly novemberi prototípusok után a Las Vegas-i CES kiállításon olyan újfajta mp3 lejátszókat mutatott be, amelyeket kifejezetten a CD-lemezek utódjául szánt memóriakártya-albumok lejátszásához fejlesztett ki a cég.

Kulcsszavak: SanDisk mp3 audioplayer zene
2009. január 10. 07:33

Vírusvédelem a SanDisk Cruzer Enterpise USB meghajtókon

A pendrive gyártó a vállalati környezet igényeit szem előtt tartva a korábbi titkosítási funkciók mellé a vírusvédelmet is beépítette új modelljeibe.

2008. október 27. 07:12

A Samsung visszavonta a SanDisk megvételére tett ajánlatát

A Samsung úgy döntött, hogy nem fektet 5,85 milliárd dollárt a SanDisk felvásárlásába, az indokok homályosak.

Kulcsszavak: Samsung +céginfo SanDisk
2008. október 22. 20:20

A Toshiba megveszi a SanDisk NAND-gyártásának 30 százalékát

Sűrűsödnek a hírek a SanDisk körül; alig néhány héttel  azután, hogy a Samsung vételi ajánlatot tett a cégre, most a régi szoros partner Toshiba megveszi a társaság NAND flash modulokat gyártó kapacitásának 30 százalékát.

Kulcsszavak: Toshiba SanDisk +céginfo
2008. október 21. 08:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

Bejelentették, hogy 2022. február 17-én rendezik meg a Lurdy Házban Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáját. Az Ecommerce Expo 2016 óta a magyar internetes kereskedelem csúcstalálkozójának számít, élvonalbeli előadókkal, jövőt formáló trendekkel, mindenki egy helyen, aki számít a magyar e-kereskedelemben.

2022. január 12. 15:07