Skylake kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Skylake

Az első Intel Skylake asztali CPU-k a harmadik negyedévben érkeznek

Az Intel a tervek szerint a Skylake mikroarchitektúrán alapuló új asztali mikroprocesszorokat a harmadik negyedévben vezeti be. A cikk a legújabb úti térképen alapul, amely a „VR-Zone” Web oldalának kínai változatán szivárgott ki.

Kulcsszavak: Intel processzor Skylake
2015. február 2. 13:26

Az Intel következő generációs Skylake-S CPU új alaplapot igényel

A Skylake-S CPU 14nm-es technológiával készül és a jövő évben helyettesíti a Core i7-4790 „Haswell Refresh” (Haswell frissítés) processzort. Néhány korábbi információ szerint az új processzort az Intel a Computex 2015 vásáron és kiállításon vagy 2015 júniusában jelenti be, de az újabb hírek szerint erre az eseményre csak a negyedik negyedév elején kerül sor.

Kulcsszavak: Skylake processzor Intel
2014. november 6. 09:47

Az Intel Skylake GT1, GT2 és GT3e GPU-k több részlete

Már júniusban megjelentek az első hírek a Skylake mikroprocesszor lapkákra integrált grafikus processzorok részleteiről. A hír szerint a Skylake lapkák GT2, GT3e vagy GT4e grafikus processzorokat tartalmaznak majd.

2014. október 16. 16:27

A következő generációs Intel Skylake CPU első részletei

Több weboldalon már megjelentek az Intel következő generációs mikroprocesszor architektúrájának első részletei, amely a Haswell (Broadwell) architektúra utódja. A Skylake kódnéven fejlesztett processzor 14nm-es technológiával készül.

2014. szeptember 30. 15:27

A Skylake processzorok több részlete

Az Intel tervei szerint 2015 közepén vezeti be a következő generációs Skylake mikroprocesszort, amely teljesen új mikroarchitektúrán alapul és 14nm-es technológiával készül. A Skylake CPU-k számos növekményt tartalmaznak, melyek közül nagyon jelentős a DDR4 memória támogatása és a növelt teljesítményű grafikus processzorok. A napokban érkezett hír a hőtermelésről is, ezért több lapka TDP értéke már ismert.

2014. június 27. 14:27

A Skylake grafikus architektúra néhány jellemzője

A következő generációs Skylake GPU-k a Broadwell GT2 és GT3-nál több EU-t tartalmaznak, maximum 72-t. Ez jelentős, mintegy 50%-os növekedést jelent. A Skylake processzorok néhány változata már ismert. 

Kulcsszavak: Skylake processzor Intel
2014. június 12. 08:32

Intel Skylake CPU-k grafikus jellemzői

Az Intel az év vége felé bevezeti az első olyan mikroprocesszorokat melyek a következő generációs, 14nm-es mikroarchitektúrán alapulnak. Az új lapkák kódneve: „Broadwell”. Az új processzoroknak előbb a mobil változata lesz kapható, míg az asztali lapkák 2015 elején érkeznek. Az év második felében ezeket követik a következő generációs architektúrán alapuló szintén 14nm-es „Skylake” lapkák, melyek első részletei most bukkantak fel.

2014. május 6. 15:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

A Black Friday és a kiberhétfő (Cyber Monday) közeledtével a csalók nagyobb sebességbe kapcsolnak, hogy minél több pénzt gomboljanak le a gyanútlan áldozatokról az év kereskedelmi tekintetben legforgalmasabb időszakában. A vásárlók 2021-ben 8,9 milliárd dollárért vásároltak webshopokban a Black Friday ideje alatt, az azt követő kiberhétfőn pedig éves rekordot jelentő 10,7 milliárd dollárt költöttek amerikai webáruházakban. Érdemes körültekintőnek maradni az akciók idején is – segítségképpen az ESET kiberbiztonsági szakértői összegyűjtötték a leggyakoribb átveréseket, amikkel a csalók próbálkoznak a Black Friday-szezonban.

2023. november 21. 19:10