Systems Union kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Systems Union

Vision for Navision jelentéskészítő megoldás

Az LLP Navision programozói kifejlesztettek egy olyan megoldást, amely lehetővé teszi a Vision eszköz Navision adatbázison keresztüli alkalmazást.

2006. március 20. 17:16

A Systems Union MIS üzleti intelligencia megoldása az LLP-től

Az üzleti és pénzügyi szoftverek bevezetésével és forgalmazásával foglalkozó London Logic Budapest Kft. (LLP) a közelmúltban úgy határozott, hogy viszonteladóként, egyik legjelentősebb partnerének - a Systems Unionnak - MIS üzleti intelligencia megoldását is forgalmazza.

2004. március 30. 14:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

A Black Friday és a kiberhétfő (Cyber Monday) közeledtével a csalók nagyobb sebességbe kapcsolnak, hogy minél több pénzt gomboljanak le a gyanútlan áldozatokról az év kereskedelmi tekintetben legforgalmasabb időszakában. A vásárlók 2021-ben 8,9 milliárd dollárért vásároltak webshopokban a Black Friday ideje alatt, az azt követő kiberhétfőn pedig éves rekordot jelentő 10,7 milliárd dollárt költöttek amerikai webáruházakban. Érdemes körültekintőnek maradni az akciók idején is – segítségképpen az ESET kiberbiztonsági szakértői összegyűjtötték a leggyakoribb átveréseket, amikkel a csalók próbálkoznak a Black Friday-szezonban.

2023. november 21. 19:10