TomTom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TomTom

Nyaralásbiztos navigáció a Mio-tól

Nincs nyaralás GPS nélkül! Megérkezett a Mio legújabb autós navigációja, a Mio Spirit 7700 LM élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel. Megmutatja a legjobb útvonalakat, figyelmeztet, ha túl gyorsan megyünk és segít parkolóhelyet találni, amikor célba érünk.

2018. június 26. 11:03

Új TomTom Start 60 modell extra nagy, 6”-os képernyővel

Az eddigi legnagyobb képernyővel kerül piacra a TomTom új hordozható navigációs eszköze, a Start 60. A 6”-os, kristálytiszta képet adó kijelző, a nagyméretű kezelőgombok és a jól látható menü könnyebbé és biztosabbá teszi a vezetést és a tájékozódást.

2012. június 1. 07:50

iPadra optimalizált TomTom iPhone alkalmazás

A TomTom bemutatta a TomTom iPhone alkalmazás legfrissebb, iPadre optimalizált verzióját. Az iPhone verzióval már rendelkező ügyfelek ingyenesen letölthetik.

2011. szeptember 2. 08:28

Tweetelj, keress és vezess! – Közösségibb navigáció a TomTomtól

Immár sofőrként is biztonságosan tweetelhetik menetidejüket, kereshetnek a legfrissebb utazási ajánlókban, vagy használhatják sofőrbarát módon az Expedia, a TripAdvisor, és a Yelp funkcióit.

2011. augusztus 29. 09:33

TomTom – Mappy: pontosabb térképek

A TomTom több évre szóló együttműködési megállapodást jelentett be a helyhez kötött szolgáltatások terén az európai piacon kulcsszerepet játszó Mappy-vel. Az együttműködés keretében a TomTom pontos, kiváló minőségű térképeket és dinamikus közlekedési információkat szolgáltat majd a Mappy online térképportál számára.

2011. július 26. 07:54

TomTom App for iPhone 1.7 trafipax szolgáltatással

Az új 1.7-es verzió tartalmazza a TomTom valós idejű „Sebességmérő kamerák” szolgáltatását, amely folyamatosan frissített információt ad a telepített sebességmérő kamerák helyéről, valamint a mobil sebességmérő kamerák helyzetéről is figyelmezteti a felhasználókat.

Kulcsszavak: autószolg iPhone GPS TomTom
2011. április 27. 12:13

Sony TomTom navigációs AV rendszerek

A karcsú Xplod fejegységek minőségi audió és videó szórakoztatást és csúcsminőségű navigációt kínálnak.

2010. szeptember 19. 08:48

Start2 és XL IQ Routes Edition2: új modellek a TomTomtól

A TomTom bemutatta Start2 és XL IQ Routes Edition2 navigációs készülékét.

Kulcsszavak: TomTom
2010. április 3. 16:09

Új TomTom GO x50 sorozat

A TomTom bemutatta új sorozatát, a TomTom GO x50-et.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2009. szeptember 3. 17:01

Június végétől Magyarországon is kapható a női igényekre szabott navigátor

A TomTom piacra dobta a kimondottan hölgyek igényeire szabott navigációs készülékét.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2009. június 2. 17:10

Ingyenes, online útvonaltervező a TomTom-tól

A TomTom elérhetővé teszi az eddig béta-teszt módban futtatott TomTom Online Route Planner-t a magyar felhasználók számára is. Az eddig regisztrációhoz kötött online útvonaltervező immár egyszerűen, bejelentkezés nélkül elérhető Magyarországról is.

2009. március 26. 19:03

A TomTom elleni szabadalmi per vajon csak a kezdet?

Valószínűleg a Microsoft szabadalmi persorozatának csak a kezdetét jelenti a holland TomTom nevű, autós navigációs készülékeket gyártó vállalat elleni eljárás a brit ITPro magazin szerint.

2009. március 9. 10:14

TomTom magyarul

A TomTom, a világ vezető navigációs megoldások szolgáltatója a mai napon bejelentette, hogy a cég hivatalos weboldala, a www.tomtom.com immár magyar nyelven is elérhető. A felhasználók a főoldalon, az ország kiválasztása után, megtalálják az összes, számukra fontos termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információt, valamint a hazai piacon elérhető kiegészítőkre vonatkozó információkat is.

Kulcsszavak: TomTom GPS onlineszolg
2009. február 17. 18:14

Magyarországi kereskedelmi igazgatót nevezett ki a TomTom

A TomTom Nánási Gergelyt nevezte ki a magyarországi eladásokért felelős, senior account menedzserének.

Kulcsszavak: TomTom CIO
2009. február 13. 09:11

Online útvonaltervező a TomTomtól

A GPS műholdas navigációs eszközöket gyártó TomTom internetes útvonaltervező szolgáltatást kínál készülékeihez, amelynek segítségével az úton lévők friss tájékoztatást kaphatnak az aktuális közlekedési helyzetről.

Kulcsszavak: TomTom GPS autószolg
2008. december 4. 20:06

Teljes termékpalettájával az orosz piacra lép a TomTom

A TomTom hordozható navigációs megoldásszállító november 22-én bejelentette, hogy termékeivel belép az orosz piacra. A TomTom a termékpalettán található összes készülékkel képviselteti magát, beleértve a TomTom GO x30-as sorozatot (élén a TomTom GO 930-as és GO 730-as típussal), a közép-kategóriás TomTom XL-t és a belépő-szintű TomTom ONE-t.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2008. október 22. 16:02

Törökország térképével bővült a TomTom kínálata

A TomTom vezető navigációs rendszereket szolgáltató cég bejelentette, hogy új, törökországi térképét elérhetővé teszi a felhasználók számára az online TomTom Térképbolton (TomTom Map Shop) keresztül.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2008. október 18. 14:43

Sávválasztó asszisztens, tényeken alapuló útvonaltervező Magyarországon is

A TomTom IQ Routes technológiáját és a "fejlett sávválasztó asszisztens" (Advanced Lane Guidance) szolgáltatását elérhetővé tette Magyarországon, Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban is. Mindkét technológia az összes TomTom GO x30 terméken elérhető lesz.

Kulcsszavak: TomTom
2008. október 8. 20:09

TomTom fedélzeti navigáció Renault gépkocsikban

A járművekbe teljes mértékben integrált fedélzeti navigációs rendszerek új fejezete nyílik meg azáltal, hogy a TomTom és a Renault együttműködési szerződést írt alá, amelynek nyomán számos Renault modellt megfizethető készülékkel látnak el.

Kulcsszavak: TomTom GPS autószolg
2008. szeptember 27. 13:07

TomTom GO 630 szélesebb közönségnek

A TomTom navigációs rendszer gyártó hogy piacra dobta TomTom GO 630-as modelljét 71.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A 630-as széria előre telepített háztól-házig térképcsomaggal kapható, amely tartalmazza 17 közép- és kelet-európai ország és Olaszország térképeit is.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2008. augusztus 29. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10