Windows Media kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Windows Media

Windows Media Center a konyhába

Az MCEDev nevű cég bemutatott egy olyan Windows Media Center-alapú számítógépet, amelyet kifejezetten konyhai használatra terveztek.

Kulcsszavak: Windows Media otthon
2007. július 26. 20:14

Letölthető a Media Player 11

A Microsoft majd egy hét késéssel ugyan, de a tegnapi napon elérhetővé tette a Windows Media Player 11-et, amelyet az XP-felhasználók máris letölthetnek a vállalat weboldaláról.

Kulcsszavak: Windows Media Microsoft
2006. október 31. 15:43

Csúszik a Windows Media Player 11

A Microsoft az eredeti tervek szerint a héten adta volna ki a Windows Media Player 11 szoftver végleges verzióját, az alkalmazásra azonban úgy tűnik, hogy egy pár napot még várni kell.

Kulcsszavak: Windows Media Microsoft
2006. október 28. 18:06

Szerdán jön az IE7, jövő héten pedig a Media Player 11

A Microsoft képviselői a napokban nyilvánosságra hozták az Internet Explorer 7 valamint a Media Player 11 szoftverek megjelenési dátumait.

2006. október 16. 17:23

Újabb Windows Media Player 11 béta tesztverzió

A Microsoft kibocsátotta Windows Media Player 11 szoftverének legújabb, Beta 2 tesztváltozatát, amely egyelőre sajnos csak az amerikai felhasználók számára tölthető le.

Kulcsszavak: Windows Media Microsoft
2006. szeptember 1. 16:34

Nyáron érkezik az XP-n is futó Media Player 11

A Cnet értesülései szerint a Microsoft még idén júniusban kiadná továbbfejlesztett médialejátszó szoftverének, a Media Playernek a 11-es verzióját, amelyet aztán később integrálnak a 2007-ben debütáló Vista operációs rendszerbe.

Kulcsszavak: Windows XP Windows Media
2006. április 18. 19:44

Átfogó Outlook Express, IE és WM Player frissítést adott ki a Microsoft

A vállalat összesen 7 frissítést adott ki, ezek mindegyike biztonsági jellegű, köztük a rég várt nagyjavítás az Outlook Expresshez és az Internet Explorerhez valamint egy átfogó frissítés a Windows Media Player 10-es verziójához.

2006. április 11. 22:21

Egyes frissítések problémát okozhatnak a Windows Media Player-en

A Microsoft Támogatás oldalán megjelentetett angol nyelvű közlemény szerint egyes a Windows Media Player-hez kiadott frissítések, köztük egy kritikus javítófolt, gondokat okozhatnak a szoftver működésében.

2006. március 9. 21:45

A MS nem fejleszti tovább a Windows Media Player-t a Mac platformhoz

A Microsoft bejelentette, hogy nem fejleszti tovább Windows Media Player szoftverének Macintosh-alapú verzióját, ami azt jelenti, hogy ezentúl nem jelenik meg a médialejátszónak újabb verziója a Mac gépekhez.

Kulcsszavak: Windows Media Mac Microsoft
2006. január 14. 08:26

Átkeresztelte a Media Player nélküli Windows-t a Microsoft

Az Európai Bizottság által elrendeltekkel összhangban a Microsoft Windows XP Home Edition N, illetve Windows XP Professional Edition N néven hozza forgalomba az operációs rendszer Media Player nélküli verzióját.

2005. március 29. 18:01

Frissíti Windows XP Media Center Edition szoftverét a Microsoft

A PC World értesülései szerint a Microsoft október elején bemutatja Windows XP Media Center Edition szoftverének legújabb verzióját, valamint az első Media Center Extender technológián alapuló eszközöket.

2004. szeptember 16. 21:34

Microsoft internetes zenei szolgáltatás a Windows Media Player 10-essel együtt

A Silicon Valley.com információi szerint a Microsoft a héten kibocsátja a Windows Media Player legújabb, 10-es verzióját, illetve ahhoz kapcsolódóan beindítja régen várt online zenei szolgáltatását is.

2004. augusztus 25. 18:22

Windows Media Player nem-PC eszközökön is

A Microsoft az ST Microelectronics vállalattal közösen olyan csipeket fejlesztett ki, amelyek segítségével a jövőben DVD lejátszókon és egyéb digitális szórakoztató elektronikai eszközökön is futtatható lesz a Windows Media Player program.

2004. június 8. 21:01

Megjelent a Microsoft új médialejátszója Macre

A Microsoft pénteken minden különösebb felhajtás nélkül adta ki Media Playerének Macintoshra készült verzióját.

2003. november 9. 21:59

2004-ben jelenik meg a Media Center mobil változata

A Microsoft szerint a jövő év második felében jelenhet meg a Portable Media Center, amely az otthoni szórakoztatóközpontokhoz készülő Windows XP Media Center Edition hordozható lejátszókhoz kifejlesztett változata lesz.

2003. október 29. 00:35

Megjelent a Windows Media Center Edition 2004

A PC-k irodákból a nappalikba történő áthelyezésén dolgozó Microsoft felfrissítette szórakoztató-központ szoftverét, és megjelentette a 2004-es kiadást.

2003. szeptember 30. 22:36

Utat nyert a Microsoft WM9 az otthoni mozizás felé

A szoftveróriás Microsoft a napokban szerződést kötött a dél-koreai Korea Telecommal, amelynek értelmében 4,4 millió előfizető rendelhet majd filmeket és egyéb TV műsorokat Windows Media 9 formátumban.

2002. október 14. 05:23

Négy új film jelenik meg Microsoft-formátumban

A Microsoft bejelentette, hogy a filmkészítők felé való nyitásképpen, valamint formátumának elterjesztése érdekében a cég új digitális formátumában mutatja be négy független filmkészítő alkotását.

2002. szeptember 30. 20:49

Decemberre várható a Windows Media 9 szoftvercsalád végleges verziója

A Windows Media 9-es szoftvercsalád újdonságairól, azok jelentőségéről tartott előadást a napokban Gaál László, a Microsoft szakértője a SenseNet által megrendezett Net.Wednesday konferencián Budapesten. A közönség a részletes demonstráció alkalmával behatóbban is megismerkedhetett az új funkciókkal jelentősen bővülő programcsalád képességeivel, majd mód nyílt kérdések feltételére is, melynek keretében a szakértő az eddigi tapasztalatokról, fejlesztési érdekességekről is szólt. A végleges verzió megjelenése decemberben várható.

2002. szeptember 23. 08:05

Biztonsági rés a Windows Media Playerben

Egy ausztrál biztonságtechnikai cég, az itSecure hívta fel a figyelmet egy veszélyes résre a Microsoft Windows Media Playerében.

2002. június 27. 20:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás