Windows Vista kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Windows Vista

Steve Ballmer rossz döntése: a Vista

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója jövőre visszavonul, aki a ZDNetnek beszélt arról, hogy csupán egy dolgot bánt meg vezetése alatt, a Windows Vista bevezetését.

 

2013. augusztus 26. 16:28

A régi Windowsok napjai meg vannak számlálva

A közeljövőben több Windows operációs rendszer, a Windows XP 2. szervizcsomag (SP2), a Windows 2000 és a Windows Vista végleges (RTM) verziójának támogatása véget ér. A Microsoft az újabb operációs rendszerekre vagy szervizcsomagokra való frissítést javasolja ügyfeleinek.

2010. március 25. 20:56

Letölthető a Vistához is a DirectX 11

A Microsoft korábbi ígéretéhez híven a Vista-felhasználók számára is elérhetővé tette DirectX 11 grafikus játékplatformját, amely amúgy a Windows 7 egyik újítása ezen a fronton.

2009. október 30. 08:31

Frissítés után: biztonsági rések a Vistán és a Server 2008-on

A legújabb frissítések ellenére úgy tűnik, biztonsági rések maradtak a Windows Vista és a Windows Server 2008 operációs rendszerekben, ezért afféle "vészfrissítést kell rövidesen végrehajtania a Microsoftnak.

2009. szeptember 11. 13:36

Olcsóbb lesz a Windows 7 a Vistánál

A Microsoft az európaiakat sújtó teljes újratelepítési kényelmetlenség mellett kihirdette a Windows 7 leendő árait is, amelyek korlátozott ideig alacsonyabbak lesznek, mint a Vista esetében voltak.

2009. június 26. 08:26

Az európaiak nem upgrade-elhetnek Vistáról Windows 7-re

Az öreg kontinensen élők nem tudnak majd Windows 7-re frissíteni a Vistáról még akkor sem, ha részt vesznek a hónap végén kezdődő Upgrade-programban.

2009. június 25. 21:12

Oroszország trösztellenes eljárást fontolgat a Microsoft ellen

A Microsoftot a Windows XP forgalomból történő kivonása és a Vista támogatása miatt foghatják perbe az orosz versenyjogi szervek.

2009. június 5. 07:22

2011-ig kapható lesz a Vista

A Microsoft a jelenlegi legfrissebb operációs rendszer körüli bizonytalanságnak véget vetve hivatalosan is közölte a Vista várható életciklusát és a teljes támogatási periódus végét.

Kulcsszavak: Microsoft Windows Vista
2009. május 6. 06:55

XP mód is lesz a Windows 7-ben

A nem is olyan sokára megjelenő operációs rendszer vonzerejét tovább növelheti, hogy a fejlesztők a drágább változatokhoz készítettek egy Windows XP-t szimuláló üzemmódot, így számos Vista alatt elérhetetlenné vált szoftver újra használható lesz.

2009. április 26. 20:39

Windows 7-ről is vissza lehet majd lépni Vistára vagy XP-re

A Microsoft tervei szerint a Vistához hasonlóan itt is bevezetnek egy funkciót, ami legálisan lehetővé teszi a korábbi operációs rendszerekhez való visszatérést.

2009. április 12. 10:05

Ellenállóbb a fertőzésekkel szemben a Vista az XP SP3-nál

Immár hatodik alkalommal teszi közzé tanulmányban az előző hat hónap IT biztonsági statisztikáit a Microsoft.

2009. április 10. 10:56

A Vista az év legnagyobb kudarca

A Fiasco Awards rendezvény szervezői úgy gondolták, hogy az év legnagyobb kudarca a Microsoft aktuális operációs rendszere, a Vista.

Kulcsszavak: Microsoft Windows Vista
2009. március 3. 12:48

Microsoft virtualizációs szoftver Vista PC-kre

A Microsoft letölthetővé tette MED-V virtualizációs szoftverének nyilvános tesztváltozatát, amelynek révén XP-re vagy Windows 2000-re írt alkalmazások futtahatók a Vista rendszerű PC-ken.

2009. január 20. 18:11

Nyártól ingyen frissíthetnek Windows 7-re a Vista-vásárlók

Aki 2009 júliusa után vesz Vistával előtelepített számítógépet, annak lehetősége lesz majd lecserélni azt a Windows 7-re, annak debütálása után.

2009. január 7. 19:39

Nem hivatalos javítás a veszélyes Vista-hibára

A napokban derült fény a Vista egyik rendkívül veszélyes hibájára, a sebezhetőséget felfedező cég azonban már kiadta a megfelelő foltozást.

2008. november 26. 18:40

Szabadalomsértés miatt leállíttatnák a Vista forgalmazását

Egy kínai számítástechnikai vállalkozás keresetet nyújtott be a Microsoft ellen, mivel állításuk szerint a redmondiak a Vistába beépített egyik megoldással megsértették a cég egyik szabadalmát.

Kulcsszavak: Microsoft Windows Vista jog
2008. november 13. 18:10

Jövő héten érkezik a Vista SP2 Beta

A Microsoft legutóbbi operációs rendszerének nagykorúságát mutatja, hogy a jövő héten kiadják a második nagyjavítás béta verzióját. A frissítés már szinte azonos a végleges verzióval, és található benne például Blu-ray támogatás is.

2008. október 25. 09:38

A Yahoo nem fejleszti tovább Vistára szabott IM-programját

A Yahoo bejelentette, hogy nem kísérletezik tovább a kifejezetten a Vista adottságaihoz kifejlesztett „Yahoo Messenger for Vista” azonnali üzenetküldő programjával, hanem ezentúl egységes élményt kínál az XP- és a Vista-felhasználóknak.

2008. október 24. 20:46

Nem lesz Vista az Asus Eee-n?

Jerry Shen, az Asus vezérigazgatója azt nyilatkozta a sajtónak, hogy nem terveznek Vista operációs rendszerű Eee PC-t forgalmazni, inkább megvárják a Windows 7 kiadását, és a Linux mellett azt telepítik majd a következő generációs mini-laptopokra.

2008. október 23. 08:35

Terjednek a 64-bites Vista rendszerek

Míg tavaly még csak jellemzően a vállalkozó szellemű kevesek használtak 64-bites operációs rendszert, idén nyárra a nagyobb kereskedelmi láncok is megkezdték terítésüket, bár még nem tökéletes a kép.

Kulcsszavak: Windows Vista Microsoft
2008. augusztus 1. 08:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás