Word kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Word

Intelligencia felsőfokon: Office helyett Microsoft 365

Április 21-től a Microsoft 365 néven válik elérhetővé az új O365. A névváltást elsősorban az indokolja, hogy az eddigi irodai alkalmazások – a mesterséges intelligencia erőteljes használatának köszönhetően – munkahelyi és életvezetési tanácsadókká lépnek elő. A word segít érthetőbben fogalmazni, az Excel adatelemzővé lép elő, még érdekesebb előadások a PowerPoint-tal, biztonságosabb közös munka – ezt nyújtja a Microsoft365. Egyes újdonságok már a mai naptól, mások fokozatosan, a közeljövőben válnak elérhetővé az egyéni és a családi előfizetők számára.

2020. március 31. 16:59

Még több Office alkalmazás érhető el Androidra

Sikeresen zajlott az Office alkalmazások androidos tesztidőszaka. A Word, Excel és Power Pont mától Android eszközökre is elérhető.

2015. június 26. 15:28

Microsoft Office – iOS és Android rendszerre is

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

2014. március 31. 13:21

Már a Word-dokumentumokat is megnyitja a Google Mail

A Google Mail egy újonnan beépített funkciónak köszönhetően mostantól arra is képes, hogy a böngészőben megjelenítse a Word formátumban beérkezett csatolmányokat.

Kulcsszavak: Google levelező Gmail Word
2010. június 28. 14:05

Kémiai szimbólumkiegészítő a Word-hoz

A Microsoft kiadott egy olyan Word-ra telepíthető AddOn-t, amely megkönnyíti majd a kémiai anyagokat készítők életét a beépített speciális szimbólumok és jelek által.

Kulcsszavak: Microsoft Word
2010. március 27. 08:51

Elutasították a Microsoft fellebbezését, lehet módosítani a Wordöt

Az illetékes amerikai bíróság elutasította a Microsoft fellebbezését abban az ügyben, amelynek következtében a cég az i4i szabadalmának megsértése miatt mostani formájukban nem forgalmazhatja tovább a Word szövegszerkesztő újabb változatait Amerikában.

Kulcsszavak: Microsoft Word
2009. december 23. 07:28

Tovább forgalmazhatja a Wordöt a Microsoft

Az illetékes amerikai fellebbviteli bíróság engedélyezte a Microsoftnak, hogy tovább árusítsa a Word szövegszerkesztőt az Egyesült Államokban addig is, amíg lezajlik az ellene hozott bírósági döntésre válaszul beadott fellebbezésének tárgyalása.

Kulcsszavak: Word Microsoft
2009. szeptember 5. 20:04

Az USA-ban betiltják a Word forgalmazását

Egy most született bírósági döntés során a Microsoft ellen ítéltek, 290 millió dolláros büntetést szabtak ki, és elrendelték a Word szoftver amerikai értékesítésének leállítását, a szoftveróriásnak 60 napja van a fellebbezésre.

Kulcsszavak: Microsoft Word jog
2009. augusztus 13. 19:25

25 éves a Microsoft Word

A Word vitathatatlanul a meghatározó szövegszerkesztő a piacon, negyedszázaddal ezelőtti megjelenése óta, számos változáson ment keresztül a szoftver.

Kulcsszavak: Microsoft Word
2008. október 23. 13:05

Kritikus rés a MS Wordön

A Microsoft képviselői bejelentették, hogy egy kritikus minősítést kapott sebezhetőséget fedeztek fel a Word egyik korábbi verzióján, a patchra még várni kell.

Kulcsszavak: security Word
2008. július 10. 20:05

Új hiba a Wordben

A Microsoft elismerte egy új Word-hiba felfedezését, ám szerencsére a biztonsági rés nem a legveszélyesebbek közé tartozik.

Kulcsszavak: security Word
2008. március 25. 21:47

9 fontos Microsoft frissítés, Silverlight, és átfogó javítócsomag az Internet Explorerhez

A Microsoft erre a hónapra számos kiemelten fontos javítást tett közzé, köztük megtalálható a cég böngészőjének átfogó javítása, a Word és az Office javításai is, de újdonságként letölthető a vállalat gazdagabb webes élményt kínáló Silverlight platformja is.

2008. február 13. 10:09

Az Office 2003 SP3 blokkolhat régebbi formátumokat

Szakértők szerint a legutóbb kiadott harmadik átfogó Office-frissítés a 2003-as irodai szoftvercsomag esetében elérhetetlenné tesz korábbi Word-, Excel- vagy PowerPoint-állományokat.

Kulcsszavak: Office Word security
2008. január 3. 20:51

Átfogó IE 7 és Outlook Express frissítés a Microsofttól

A Microsoft a havi rendes letöltési körben hat kiemelten fontos frissítést tett közzé, köztük egy sokakat érintő átfogó Internet Explorer 7 és egy Outlook Express frissítést is, egyes rendszerekben a Word-öt is javítani kell.

2007. október 10. 06:06

0. napos hiba Word 2007-ben

A Word 2007-ben 0. napos, azaz olyan azonnal kihasználható hibát találtak, melynek kódja már felkerült az internetre.

Kulcsszavak: Word security Windows
2007. április 10. 21:16

Rendkívül veszélyes, azonnal kihasználható hiba a Wordben

A Microsoft bejelentette, hogy olyan hiányosságot találtak a Wordben, amelynek kiaknázásához szükséges kód már megtalálható az interneten, ám javítás még nem készült hozzá.

Kulcsszavak: security Word
2007. február 16. 08:42

A Microsoft kiadja az ODF konvertert

A Microsoft hivatalos közleménye szerint péntektől ingyenesen letölthető az a szoftver, amely lehetővé teszi ODF dokumentumok Word szövegszerkesztővel való kezelését.

2007. február 3. 19:05

Újabb veszélyes biztonsági rés a Word-ön

Egy héten belül már a második kijavítatlan biztonsági rést találták a Microsoft Word szövegszerkesztőn, amelyet ráadásul már ki is használták hackerek támadásokra.

Kulcsszavak: Microsoft hacker security Word
2006. december 11. 21:36

Microsoft: kiaknázott javítatlan biztonsági lyuk a Wordben

A Microsoft bejelentette, hogy a Word több változatát is érintő biztonsági hiányosságot találtak, a hiba különösen veszélyes, mivel nem elméleti lehetőségről van szó, már megjelent a kiaknázására szolgáló kód.

Kulcsszavak: Word security
2006. december 6. 21:41

Kijátszható a Word és az Excel jelszóvédelme

Egy most felfedezett hiányosság következtében a Microsoft Office programcsomag Word és Excel fájljainak jelszavas védelme megkerülhető, így azok tartalma illetéktelenek kezébe kerülhet.

Kulcsszavak: security Word
2005. január 21. 10:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10