Xircom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Xircom

A 3Com és a Xircom rendezték szabadalomsértési pereiket

A 3Com és a Xircom (az Intel egy vállalata) bejelentették, hogy rendezték szabadalomsértési pereiket - egyet, amelyet a 3Com indított a Xircom ellen, és kettőt, amelyet a Xircom a 3Com ellen.

Kulcsszavak: jog +céginfo 3Com Xircom
2002. november 13. 20:06

Az Intel leállítja a Rex nevű mini-PDA gyártását

Az Intel bejelentette, hogy nem árusítja tovább leányvállalata, a Xircom által gyártott Rex 6000 nevű Mini-PDA-t. A vállalat most inkább az internetes és hálózati termékekre kívánja helyezni a hangsúlyt.

Kulcsszavak: Xircom pda Intel
2001. augusztus 22. 20:13

Drótnélküli kit a Xircomtól

Ma mutatta be a Comdexen a Xircom azt a kitet, amelynek segítségével a hordozható és kézi számítógépeket mobiltelefonokhoz, illetve Bluetooth-szal ellátott perifériákhoz lehet kapcsolni.

2000. november 14. 08:36

A világ legkisebb PDA-ja

A Xircom bejelentette a világ legkisebb PDA-ját (personal data assistant). A Thousand Oaks (Kalifornia) székhelyű vállalat Rex 6000 MicroPDA hitelkártya-méretű masinájának súlya mindössze 40 gramm. A 149 dollárért megvásárolható minimütyür decemberben kerül az üzletekbe.

Kulcsszavak: Xircom pda
2000. november 8. 09:38

Gyorsabb hálózati csatolók kézi-PC-khez

A Xircom megkezdte az új, nagy sebességű kapcsolatot biztosító hálózati kártya szállítását Windows CE-kéziszámítógépekhez.

1999. augusztus 20. 20:49

Xircom modemek Nokia GSM telefonokhoz

A Xircom cég 56 kbps-os GlobalACCESS nevű modemjei újabban már a népszerű Nokia 5110/6110 sorozatú mobiltelefonokat is támogatják.

1999. július 19. 21:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49