eBay kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: eBay

300 forintért Microsoft Office - átverés az eBay-en

Ugyan jól hangzik, hogy egy életre szóló előfizetést kaphatunk a Microsoft népszerű irodai programcsomagjához csupán háromszáz forintért, de átverésről van szó, amelynek végén akár személyes adataink is veszélybe kerülhetnek.

2019. január 16. 14:03

Majdnem az eBayen végezte az Oscar-szobor

Az amerikai filmakadémia 10 dollárért szerezte vissza az elárverezett díjat.

Kulcsszavak: eBay Oscar
2015. augusztus 15. 12:52

Új felületet indít az eBay és Sotheby's

Az internetes kereskedési felületet üzemeltető amerikai eBay és a Sotheby's aukciósház új internetes árverési felületet indít, amelyen április elsejétől élőben követhetők a Sotheby's New York-i központjának árverései.

2015. március 19. 15:33

Hasít az eBay, mégis leépít

Nőtt az internetes kereskedési felületet üzemeltető amerikai eBay vállalat bevétele és nyeresége 2014 utolsó negyedévében, a kedvező pénzügyi adatok ellenére a vállalat bejelentette, hogy elbocsátja 2400 dolgozóját.

Kulcsszavak: +céginfo eBay
2015. január 24. 14:44

Atari videójátékok: szemétből árverésre

Elárverezi az Atari cég harminc évvel ezelőtt szemétre vetett videojátékainak egy részét az az új-mexikói város, amelynek szeméttelepéről a közelmúltban bányászták ki az értékes "leletegyüttest".

Kulcsszavak: Atari videojáték eBay
2014. szeptember 12. 10:42

Azonnal változtasson jelszót, feltörték az eBayt

Az eBay kéri minden felhasználóját, hogy cserélje le a jelszavát, mert kibertámadás következtében veszélybe került minden felhasználó azonosítója.

Kulcsszavak: hacker security eBay
2014. május 22. 13:02

Ajánlatözön az eBayen meghirdetett barátnőre

Saját barátnőjét hirdette meg viccből az eBay aukciós portálon egy angol férfi - és legnagyobb megdöbbenésére azonnal licitháború tört ki többtucatnyi pályázó részvételével.

2014. február 10. 09:30

Az eBay kirakatvásárlással újít

Az e-kereskedelmi óriás eBay ebben a hónapban indítja útjára új szolgáltatását New Yorkban. Kirakaton keresztül lehet vásárolni terméket akkor is, ha a bolt éppen zárva tart.

 

2013. június 7. 14:01

London 2012 - Elárasztották a világhálót az olimpiai fáklyák

A The Telegraph című brit napilap beszámolója szerint az "őrület" azt követően indult meg, hogy az egyik ilyen fáklya 153 300 fontért (körülbelül 41 millió forintért) kelt el az eBayen.

Kulcsszavak: sport eBay olimpia
2012. május 22. 08:29

Tízezrek spórolhatók a webes karácsonyi vásárlással

A külföldi webshopok kínálatából akár több tíz százalékkal olcsóbban juthatunk mobiltelefonhoz, tablet PC-hez vagy parfümökhöz. A karácsonyi vásárlással még a forint jelenlegi, gyenge árfolyamával számolva is tízezrek spórolhatóak meg, derül ki a nemzetközi online fizetések vezető szolgáltatója, a PayPal által készített féléves árjelentésből.

2011. november 30. 10:08

EU: Felelőssé tehető az eBay, ha aukcióin jogsértést követnek el

Felelőssé tehetők az internetes piacokat üzemeltető vállalkozások, köztük az eBay a felhasználóik által elkövetett védjegyjogsértésekért - állapította meg kedden kimondott ítéletében az Európai Unió Bírósága.

Kulcsszavak: aukció eBay jog EU
2011. július 12. 20:26

Az eBay 2,4 milliárd dolláros bevásárlása

Az online vásárlási oldal, az eBay megvásárolja az e-kereskedelmi GSI céget, 2,4 milliárd dollárért. A megállapodás lezárása az év végére várható. Az akvizícióval az eBay újra növelheti a piaci részesedését, mely az utóbbi időben az Amazon javára tolódott el.

Kulcsszavak: eBay felvásárlás
2011. március 31. 22:35

Ebay: Híd az offline és az online kereskedelem között

Egyes piaci elemzők szerint az eBay veszít a piaci részesedéséből, nem tud lépést tartani az Amazonnal, de egy 2,3 milliárd dollár nyereségű, 9,1 milliárd dollár éves forgalmat bonyolító céget azért hiba volna leírni.

Kulcsszavak: eBay
2011. február 13. 13:33

Tíz milliárd dollár feletti bevételt vár az eBay

Az idén 10 milliárd dollár feletti bevételt vár az eBay internetes kiskereskedelmi értékesítési portál.

Kulcsszavak: +céginfo eBay
2011. január 21. 09:10

A neten árverezik el az Opel Antwerpenben bezárt üzemét

Az AFP hírügynökség értesülése szerint a december 15-én végleg bezárt antwerpeni Opel-üzemet a közeljövőben értékesítik, március közepéig kalapács alá kerülnek az egy éve még 2600 dolgozót foglalkoztató gyár ingóságai, felszerelése, javai. Az aukció az interneten zajlik majd, de nem az eBay-en licitálhatunk, az árverést a nagyvállalatok értékesítésére szakosodott Maynard bonyolítja, ezért tétjeinket a http://maynard.com oldalon tehetjük meg.

Kulcsszavak: aukció eBay Opel
2011. január 5. 21:46

Már használható a magyar eBay

A világ legsikeresebb online aukciós oldala már nem csak tesztverzióban, hanem közel végleges formában elérhető magyar viszonyokra átültetve, forintosított árakkal.

Kulcsszavak: eBay
2010. november 12. 06:46

Itt a magyar eBay

Bár hivatalos bejelentés csak később várható, október végén elindul az eBay magyarországi oldala. Egyelőre olyan, mint a magyar narancs...

Kulcsszavak: eBay
2010. október 4. 19:33

Több milliárd dollárra perelik az eBay-t a Paypal miatt

A connecticuti XPRT Ventures összesen 3,8 milliárd dollár kártérítést követel az eBay-től, amiért az online aukciós cég a PayPal felvásárlása után engedély nélkül használta föl internetes fizetési technológiájukat.

Kulcsszavak: eBay PayPal jog
2010. július 15. 07:12

Jön az orosz eBay

Az eBay, a világ legnagyobb online aukciósháza március 16-án nyitja meg orosz nyelvű oldalát, de az orosz vevők és eladók számára továbbra is korlátozott lesz a hozzáférés, mert kizárólag az eBay tulajdonában lévő PayPal rendszer útján lehet csak fizetni - és az orosz posta megbízhatósága sem látszik javulni a közeljövőben.

Kulcsszavak: eBay onlineszolg e-commerce
2010. február 24. 09:27

2,5 millió dollárt veszthet az eBay hamis parfümökön

Egy francia bíróság nem kevesebb, mint 2,5 millió dollárnak megfelelő kártérítés megfizetésére kötelezte az online aukciós portált, mivel nem tettek eleget a hamisítványok forgalmának megszűréséért.

Kulcsszavak: eBay
2009. december 1. 10:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10