foci kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: foci

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

Kulcsszavak: reklám foci Apple Telekom
2023. február 15. 23:01

Kik reklámoznak a Super Bowl idején?

Az, hogy a Super Bowl évről évre új rekordot állít fel a reklámkötések terén, már nem újság. Az, hogy kik szerzik meg a legdrágább reklámfelületeket, már igen, hisz ez egyfajta lenyomata a húzóiparágaknak, korunkban az informatikának... 

Kulcsszavak: reklám foci
2016. február 8. 01:00

Robotfoci a CeBIT-en

A Newcatle Egyetem robot focicsapata lenyűgöző látványosság volt a CeBIT technológiai konferencián. Az egyetemi Robotika Laboratóriumban fejlesztett csapat több díjat is lenyert a RoboCup bajnokságon, ami a robot-megfelelője a futball világbajnokságnak.

Kulcsszavak: CeBIT robot foci tudomány
2015. május 8. 15:42

Tarolt a VB döntő a Facebookon

Világszerte 88 millió ember beszélt a Facebookon az argentin-német focimeccs különböző pillanatairól. Összesen 280 millió különböző interakció történt a Facebookon bejegyzések, hozzászólások és lájkok formájában a brazil világbajnokság utolsó meccsével kapcsolatban.

Kulcsszavak: VB 2014 foci Facebook
2014. július 15. 16:41

Lemosta a pályáról a foci vb a karácsonyt

Várhatóan nemcsak televízióra és hi-fire, hanem táblagépekre, okostelefonokra is többet költenek a magyarok idén, mint 2013-ban. A Magyar Cetelem Bank Körképe már előre jelezte a folyamatot: az áruhitelért folyamodók száma pedig most igazolja azt.

2014. július 9. 16:34

Biztonságos hálózat a foci vb alatt is

A Cyberoam blogbejegyezésében hívja fel a vállalatok igyelmét a FIFA brazíliai világbajnoksága által okozott veszélyekre és nehézségekre. A spammerek és internetes bűnözők is ugyanúgy készülnek ezekre a világeseményre, és igyekeznek kihasználni a felfokozott figyelmet. A fociláz trendje már látszódott a Cyberoam biztonsági jelentéséből is, ami bár csökkenő számú spamekről számolt be, de a tematikában nagyobb szerepet kapott a sportesemény. 

2014. június 23. 09:29

Foci VB: a gólözön mellett adatdömping is várható

A csütörtök óta zajló 2014-es labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit, vagy legalábbis azok legérdekesebb momentumait várhatóan több millió ember követi majd interneten. A Cisco előrejelzése szerint a videó streaming és az IP-közvetítés a brazíliai világbajnokság alatt várhatóan 4,3 exabájt internetes adatforgalmat fog generálni, amely háromszor akkora mennyiség, mint Brazília teljes szélessávú adatforgalma egy hónap alatt.

Kulcsszavak: Cisco foci adatforgalom
2014. június 18. 10:27

A Kaspersky a focidrukkerekre is gondol

Elindult a foci vb Brazíliában. Szinte az egész világ vb lázban ég, amit a Kaspersky sem hagyott figyelmen kívül. A focidrukkerek örülhetnek, ugyanis Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2014 vásárlók egy új, ingyenes focis videójátékot kapnak ajándékba.

Kulcsszavak: foci VB 2014 Kaspersky Lab
2014. június 13. 18:31

Futball üzemmód a Samsung tévéken

A Samsung 2014-es készülékeit úgynevezett Futball móddal egészítette ki a foci vb apropóján. Így a néző akkor sem marad le a kulcs pillanatokról, ha éppen nem tudott a képernyőre figyelni, hiszen a készülék AutoHighlights funkciója minden kiemelkedő eseményt rögzít. Ez azoknak is hasznos lehet, akik nem akarnak a meccsek miatt éjszakázni.

 

2014. június 13. 14:04

Üzleti intelligenciával számolhatjuk ki a futballvébé legvalószínűbb eredményét

A futballőrületben is rendszert kereső szurkolók a QlikView segítségével tudhatják meg a 2014-es brazíliai vb legvalószínűbb nyertesét. Az XAPT által forgalmazott, svéd fejlesztésű alkalmazás a futballvilágbajnokságok eddigi statisztikáira építve számolja ki az egyes csoportok, illetve az egyenes kieséses szakasz várható eredményeit.

2014. június 13. 08:16

Elindult a foci-vb hivatalos mobilalkalmazása

Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra is letölthető a közmédia hivatalos foci-vb alkalmazása – jelentették be a Magyar Televízióban. Az app okostelefonok és táblagépekre is telepíthető.

2014. június 11. 14:38

A 2014-es labdarúgó-világbajnokság az adathalászok kiemelt célpontja

Brazília már javában az utolsó simításokat végzi a június 12-én keződődő, 2014-es FIFA labdarúgó-világbajnokság előtt, így nem csoda, hogy az online csalók is megjelentek. A Kaspersky Lab most pár tippet oszt meg a felhasználókkal és a foci drukkerekkel, hogy hogyan is kerülhetik el az adathalász támadásokat és a túlságosan is vonzónak ígérkező ígéreteket, nyereményeket.

2014. május 24. 09:09

Labdarúgó NB I - Már online is lehet jegyet vásárolni

A labdarúgó OTP Bank Liga pénteken elrajtolt tavaszi idényében már online is megválthatják a szurkolók a belépőjegyeiket.

2014. március 3. 14:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17