hub kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hub

Az IKEA bemutatja a DIRIGERA-t

Az IKEA újabb lépéseket tesz azon az úton, melynek célja, hogy még intelligensebb otthoni alkalmazásokat tegyen elérhetővé az emberek többsége számára. Októbertől lesz kapható a DIRIGERA, az okostermékekhez készült, Matter-szabványú hub (irányítóközpont), amely az IKEA Home smart alkalmazás új verziójával együtt indul útjára. 

2022. június 15. 20:03

A HTC 5G Hub otthon, a munkahelyen és útközben is biztosítja az 5G gyorsaságát

A HTC bemutatta új eszközét, a kategóriájában első, 5G támogatással rendelkező mobil smart hubot. Az otthoni és irodai környezetben egyaránt használható smart hubbal folyamatos a 4K videostreaming, alacsony késleltetési időt biztosít például a játékok során, mindemellett 5G mobil hotspotként is funkcionál akár 20 felhasználó számára. A HTC 5G Hub számos nemzetközi szolgáltatónál lesz elérhető, többek között a Sprintnél és a Telstránál, valamint több európai szolgáltatónál, úgy, mint az EE és a Three (Egyesült Királyság), a Deutsche Telekom (Németország), a Sunrise (Svájc) és az Elisa (Finnország).

Kulcsszavak: HTC 5G HTC 5G Hub hub MWC 2019
2019. február 25. 15:02

Új funkciókkal frissült az Xbox One

A Microsoft kiadta Xbox One játékkonzoljának legújabb frissítését, amely nem csak hiba- és teljesítményjavításokat tartalmaz. Az eszköz egyebek mellett Game Hub funkcióval is bővült.

2015. február 10. 14:32

ATEN: következő generációs Master View USB KVMP Switchek

Az ATEN 2004 januárjában Európa-szerte kibocsátja az új generációs USB KVMP switcheit. A többfajta felhasználói felületet használók nagy hasznát veszik majd ennek a technológiának, amely biztosítja a kompatibilitást PC, Mac, Sun és Linux platformokkal.

Kulcsszavak: USB kábel hub
2004. január 8. 19:30

3Com: új kétsebességes kapcsolók, hubok és PC-kártyák

A 3Com Corporation új hálózati megoldásokat jelentett be. Az OfficeConnect és SuperStack 3 Baseline termékek új családjával a vállalati ügyfelek könnyebben és költséghatékonyabban helyezhetik üzembe első hálózatukat, és tevékenységük során hatékonyabban kiaknázhatják a hálózat előnyeit.

Kulcsszavak: hub kapcsoló 3Com
2001. november 21. 17:48

Új BayStack kapcsolók és hubok a Norteltől

A Nortel Networks új BayStack hálózati eszközöket dobott piacra, melyek a kisebb vállalati hálózatokban kínálnak árban is versenyképes alternatívát a vezető hálózati eszközgyártótól.

Kulcsszavak: hub kapcsoló Nortel
1999. július 27. 21:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak pár nap van a határidőig, jelentkezz még ma!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

Komoly áttörést hozhatnak az energetikai iparban, mintegy forradalmasíthatják az alternatív források használatát az elektromos energiatárolók. A megújuló energiára való szélesebb körű átállás megvalósulása a fenntarthatóság egy új korszakát jelentené, mindez pedig az energiatárolástól függ; ezért van akkora jelentősége ezeknek a tényleges felhasználásig energiát raktározó egységeknek.

2022. november 18. 09:55