iTunes kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: iTunes

Minden harmadik álláskereső már mobilról nézi a hirdetéseket

Az elmúlt két évben jelentősen emelkedett az álláskereséshez okostelefont használók aránya. A legnagyobb magyar állásportált jelenleg a látogatók 34 százaléka böngészi így, ez több mint 20 százalékos növekedést jelent 2014-hez képest. A komolyabb oldalak már mind rendelkeznek mobilra optimalizált tartalommal, de ha a böngészésen túl jelentkezni is szeretnének a munkavállalók, akkor a dedikált alkalmazás használata a legpraktikusabb megoldás.

2016. augusztus 20. 07:43

Fél napig álltak az Apple szerverei

Tegnap hirtelen leálltak az Apple szerverei. Több szolgáltatásuk nem üzemelt, többek között az App Store, az iCloud és a Game Center sem.

2015. március 12. 12:05

Növelte az alkalmazások maximális méretét az Apple

Az Apple bejelentette, hogy növelik az iTunesba feltölthető appok méretét. Az eddigi 2 gigabájtos limit helyett 4 GB-ra nőtt egy adott applikáció maximális mérete.

2015. február 17. 16:21

Az Apple bevallotta, hogy törölték az iPodokról a nem iTunes tartalmakat

Az Apple, még Steve Jobs idejében, a felhasználók tudta nélkül törölt zeneszámokat egyes felhasználók iPodjáról. A vállalatot bírósági tárgyaláson szembesítették a vádakkal, ahol beismerték, hogy hibáztak, viszont megvolt az okuk rá.

Kulcsszavak: Apple iPod iTunes bírság jog
2014. december 6. 15:30

Gyorsabb lett a Gmail iOS változata

A Google március 5-én, szerdán frissítette Gmail iOS alkalmazását, amelynek köszönhetően sokat javult a szolgáltatás teljesítménye. A frissítés minden iOS 7 felhasználó számára elérhető.

Kulcsszavak: Gmail frissítés iOS 7 iTunes
2014. március 6. 11:23

Veszélyben az Apple felhasználók

A Kaspersky Lab közzétette legújabb jelentését, amelyből kiderül, hogy a kiberbűnözők körében egyre népszerűbbek az Apple ID-k és a hozzájuk tartozó számla információk ellopása, melyeket az apple.com weboldalának másolatával szereznek meg. Az adathalász támadások során a bűnözők az oldallal teljesen azonos weboldalt hoznak létre, aminek köszönhetően könnyű szerrel megtudják szerezni a felhasználók összes személyes- és banki adatát, valamint az iCloud és az iTunes azonosítóit.

 

2013. július 23. 08:11

WWDC: az iOS sikerei számokban

900 ezer alkalmazás, 50 milliárd letöltés, 600 millió eladott iOS eszköz: ezek a számok hangzottak el WWDC-n, mielőtt lehullt volna a lepel az iOS 7-ről

2013. június 12. 13:14

Az AC/DC az iTunes kínálatában

A Columbia Records és az Apple bejelentette, hogy az AC/DC eddig megjelentetett zenéinek teljes gyűjteménye első ízben érhető el hiánytalanul digitális formátumban világszerte, kizárólag az iTunes Store (www.itunes.com) kínálatában. A zenekar 1976-os debütáló albumától, a High Voltage-tól a nagy hatású klasszikuson, a Back In Black című lemezen át a 2008-as sikeralbumig, a Black Ice-ig az AC/DC mind a 16 stúdióalbuma, négy koncert- és három válogatáslemeze elsőként az iTunes Store áruházban kapható digitális formátumban. Az összes számot újrakeverték az iTunes számára.

Kulcsszavak: zene iTunes
2012. november 21. 12:21

Új Apple iTunes: egyszerűsített megjelenés és tökéletesebb iCloud integráció

Az Apple bemutatta a Mac és PC rendszerű számítógépekhez készült iTunes új verzióját. A világ legnépszerűbb online zene-, alkalmazás-, tévéműsor- és filmáruháza új külsővel, teljes mértékben áttervezett lejátszóval és tökéletes iCloud integrációval várja a felhasználókat.

2012. szeptember 16. 11:52

1080p Full-HD videókat is támogat az új Apple TV

A tegnap bemutatott Apple TV a teljes iCloud integráció és a leegyszerűsített kezelőfelület mellett az 1080p Full-HD felvételek támogatásával is gazdagodott.

Kulcsszavak: AirPlay iCloud iTunes HD TV Apple
2012. március 8. 17:17

Webáruházban árulnak lopott iTunes hozzáféréseket

Lopott iTunes hozzáféréseket árulnak Kína legnagyobb online áruházának tartott TaoBao.com oldalán, ahol átlagosan mintegy 30 jüanért (960 forintért) kínálják azokat a jogokat, amelyekkel az Apple fizetős szolgáltatásait lehet igénybe venni.

Kulcsszavak: security Kína iTunes
2011. január 7. 11:20

Fix díjas letöltés az iTunes-on is?

A New York Post értesülése szerint az Apple azt fontolgatja, hogy néhány versenytársához hasonlóan, fix havi vagy éves díjért korlátlan zeneletöltést tesz lehetővé az iTunes-on.

Kulcsszavak: Apple zene mp3 iTunes
2010. október 9. 16:48

Visszaélések miatt szigorítják az iTunes áruház vásárlói felületét

A felhasználók adatival elkövetett visszaélések miatt szigorítják az iTunes online áruház vásárlói felületét.

Kulcsszavak: iTunes security Apple
2010. július 9. 09:09

Csaló fejlesztőt zártak ki az iTunesról

A programozó úgy gondolta, néhány hozzáférés és a toplista eltérítésével dobja meg alkalmazásai értékesítését, az Apple észrevette, kizárták a rendszerből.

Kulcsszavak: iTunes Apple
2010. július 7. 19:22

Tízmilliárd letöltés az iTunes-ról

Az Apple rendkívül sikeres zeneáruházából a napokban letöltötték a tízmilliárdodik zeneszámot, ami mindenképpen mérföldkő a digitális zeneforgalmazás történetében, még ha mindeddig nem is sikerült kompenzálni a CD-eladások hanyatlását.

Kulcsszavak: Apple zene onlineszolg iTunes
2010. február 26. 07:20

Felére csökkentené az Apple az online áruházából vásárolható tévéműsorok árát

A jelenlegi ár felére, azaz mindössze 99 centre (nem egészen 200 forintra) csökkentené az Apple az iTunes online áruházából vásárolható tévéműsorok árát.

Kulcsszavak: iTunes
2010. február 15. 10:29

Letöltésajánló: iTunes

Ingyenes zene- és médialejátszó, katalógus, podcast-kezelő és iPod hordozható készülékek alapértelmezett menedzsere. Az iPhone telefonok minialkalmazásait is a programból elérhető boltból vásárolhatjuk meg. Felkerült a legújabb 8.2-es verzió ami az összes iPodhoz tartozó frissitést tartalmazza.

Kulcsszavak: iTunes =letoltes
2009. szeptember 9. 16:27

Blokkolja az iPhone riválisokat az új iTunes

Az Apple által kiadott frissítés telepítése után több nagy versenytárs készülékei, köztük a Palm Pre képtelen lesz iTunes tartalmak kezelésére.

Kulcsszavak: Apple iTunes jog
2009. július 17. 17:43

Egységes iTunes Európa-szerte

Az Európai Bizottság indítványozta egy egységes, az egész euróövezetre kiterjedő online zenebolt létrehozását, hogy a keleti országok is hozzáférhessenek az iTunes-tartalmakhoz.

Kulcsszavak: iTunes EU
2009. május 27. 17:29

Jobb hangminőség az új iTunes 8.1-ben

Az Apple a napokban adta ki iPod Shuffle modelljének még apróbb, beszélő változatát, és ezzel a hardverrel együtt érkezik az iTunes új változata befoltozott biztonsági résekkel és jobbminőségű  audió CD importálással.

Kulcsszavak: iTunes
2009. március 17. 06:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10