jpeg kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: jpeg

Letöltésajánló: Hogyan csináljunk Excel fáljokból képet?

Excel (XLS) fájlokból egyszerűen készíthetünk képet (JPEG, PNG, TIFF, BMP) az ingyenes Excel To Image Converter segítségével.

2009. június 11. 14:52

HD Photo Photoshop plugin a Microsoft-tól

A Microsoft hivatalosan bejelentette a HD fényképformátumot támogató Photoshop kiterjesztést. A plugin Windows és Mac OS X operációs rendszeren futó Photoshop CS2 és CS3 verziókkal működik együtt, és természetesen egyaránt támogatja a Windows XP és Vista operációs rendszereket.

2007. december 11. 09:07

A HD Photo a JPEG ellen

A HD Photo a JPEG-hez hasonló tömörítés mellett sokkal jobb minőséget ígér, 16 és 32 bites színmélységet támogat, valamint a színek természethű visszaadására az scRGB színtartományt használja.

Kulcsszavak: jpeg fotó
2007. január 29. 13:03

Felszabadíthatják a JPEG formátumot

Nem várt lépésre szánta el magát az amerikai szabadalmi hivatal, újra előveszik a JPEG szabvány aktáit, és megvizsgálják a formátum felszabadításának lehetőségét, olcsóbbak lehetnek a digitális fényképezőgépek, 1 milliárd dollár válhat köddé.

Kulcsszavak: jpeg jog fotó
2006. február 4. 21:53

JPEG-szabadalomsértés miatt perelik a Microsoft-ot

A Forgent vállalat már 2002 óta jogot formál a JPEG képtömörítésen alapuló technikára. A vállalat már korábban is számos perbe bocsátkozott különböző neves cégekkel, internetes szólgáltatókkal mint a Yahoo, Google és a Sun. A bepanaszoltak hosszú sorához csatlakozik most a Microsoft is, mivel megsértették a Forgent szabadalmának egyik tételét.

Kulcsszavak: Microsoft jpeg szabadalom jog
2005. április 23. 19:55

ABO: komplett tartalomkezelési platform

Az Adaptive Binary Optimization (ABO) nevezetű eljárással az ígéretek szerint sokkal kisebb állományok készíthetők, mint a JPEG, illetve MPEG technológiák segítségével, még pedig adatvesztés nélkül.

Kulcsszavak: mpeg multimédia jpeg
2003. december 1. 21:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

Az LG Electronics (LG) a Life’s Good díjjal olyan globális innovátorokat támogat, amelyek vállalják, hogy segítenek jobb életkörülményeket teremteni mindenki számára. A verseny fődíját a dél-koreai Dot Inc. kapta.

2023. január 26. 14:02