mobil internet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: mobil internet

Magyarország lemaradásban van az internetlefedettség terén

A magyarországi szélessávú internet lefedettsége 5 százalékkal el van maradva az Európai Unió átlagától. Míg az EU tagállamaiban négyből több mint három háztartás rendelkezik szélessávú internettel, addig Magyarországon csupán 71 százalékuk. Kiderült, hogy a vezetékes internet alig terjed hazánkban.

2014. november 18. 16:42

Telenor Hipernet 4G a 4-es metrón

A Telenor ügyfelek a 4-es metrón is élvezhetik a 4G nyújtotta sebességet, ugyanis a vállalat a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát.

2014. március 27. 09:23

Komplett 4G képes megoldásokkal rukkolt elő a ZyXEL

A 4G LTE képes, távolról is menedzselhető eszközeivel komplex megoldást kínál különösen a kisvállalkozások és a végfelhasználók számára a ZyXEL. Routereit, mobil- és CPE eszközeit többek között a februári Mobil World Congress szakmai konferencián is bemutatta a gyártó.

2014. március 26. 16:20

Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól is

A Telenor olyan új, belföldi mobilcsomagokat vezet be, melyek kiemelkedő ár/érték aránnyal bírnak, ugyanis fix havidíjért kínálnak korlátlan beszélgetést és üzenetküldést, ráadásul még mobilinternetet is tartalmaznak. A Vodafone hasonló tarifái is ma startoltak el.

2013. október 4. 11:23

Emelkedett májusban az egy ügyfélre jutó átlagos mobilinternet-forgalom

A mobilinternet előfizetők májusban 2 millió 407 ezer gigabájt adatot töltöttek le és fel az előző havi 2 millió 247 ezer után, az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom pedig 0,93 gigabájtra emelkedett - derül ki az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) a három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló legfrissebb gyorsjelentéséből.

2013. június 19. 08:38

Hipernet és MinDig TV Extra egyben

Június 12-től új, közös ajánlattal jelentkezett a Telenor és az Antenna Hungária. A mobilszolgáltató egyes mobilinternet csomagjai mostantól a digitális műsorterjesztő MinDig TV Extra szolgáltatásával együtt, kedvezményes csomagban is elérhetőek. Így már nemcsak az internet, hanem a kedvenc tévéműsorok is helyhez kötöttség nélkül élvezhetők.

2013. június 14. 13:34

NMHH: áprilisban csökkent az egy főre jutó mobilinternet-forgalom

A három mobilszolgáltató internet-előfizetői áprilisban 2 millió 247 ezer gigabájt (GB) adatot töltöttek le és fel az előző havi 2 millió 520 ezer után, az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom pedig 0,89 gigabájtra csökkent - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kedden honlapján.

Kulcsszavak: mobil internet
2013. május 21. 13:59

A svédek neteznek a legtöbbet mobiltelefonról az EU-ban

A svédek neteznek a legtöbbet mobiltelefonról az Európai Unióban, és náluk a legcsekélyebb azok aránya, akik még sohasem használták a számítógépes világhálót.

2013. január 17. 15:17

Megújult Hipernet csomagok és választható extra szolgáltatások a Telenornál

Október 2-től megújultak a Telenor mobilinternet tarifacsomagjai. Az átalakult Hipernet tarifák több választási lehetőséget nyújtanak az előfizetőknek, akik számlás internet előfizetésük mellé extrákat is választhatnak, többek között a 18 millió zeneszámot kínáló Deezer Zene szolgáltatást.

2012. október 3. 13:44

Már Budapest agglomerációjában is elérhető a 4G/LTE alapú mobilnet

A Telekom a nyár során több vidéki város mellett Budapest agglomerációjába, mintegy 50 Pest megyei településre is elvitte az új generációs mobilinternetet, a 4G/LTE-t. 

2012. augusztus 24. 14:26

Átlépte a kétmillió gigabájt küszöböt a július havi mobilinternetes adatforgalom

Júliusban a mobilinternet-előfizetések száma 114 ezer darabos növekedéssel 2 millió 639 ezerre nőtt Magyarországon, míg a teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – ügyfeleké 70 ezres bővüléssel 2 millió 22 ezerre emelkedett. A forgalmazott adatmennyiség 120 ezres növekedéssel elérte a 2,1 millió GB-ot májushoz képest.

Kulcsszavak: NMHH mobil internet
2012. augusztus 24. 09:50

Már a budapesti metróhálózat teljes hosszán 3G-n mobilnetezhetnek a T-Mobile ügyfelei

A korábban bejelentett tervekhez képest némileg korábban, ősz helyett már augusztus második felében befejezte a Telekom a júliusban megkezdett mobilinternet-modernizációt.a budapesti metró vonalain.

2012. augusztus 23. 13:55

Mobilinternet-szolgáltatást indít a UPC

A mobilpiacon első lépésként az adatszolgáltatással indít a cég, de a későbbiekben a hangszolgáltatással is megjelenik. A mobilinternettel elsődleges célcsoportként a UPC meglévő ügyfeleit célozzák meg. Ők kiegészítő szolgáltatásként vehetik igénybe, de elérhető nem UPC ügyfelek számára is, csak kevésbé vonzó áron.

2012. augusztus 21. 10:59

T-Mobile 3G a metróban

A korábban bejelentett tervekkel összhangban a Telekom júliusban megkezdte mobilinternethálózatának modernizációját a budapesti metró vonalain is. A felújítás és a cellák bekapcsolása szakaszosan történik, így a T-Mobile ügyfelei számára fokozatosan válik elérhetővé a korábbinál lényegesen gyorsabb 3G/HSPA+ alapú mobilinternet szolgáltatás.

2012. augusztus 6. 12:15

Egyházasdengeleg mindent vitt a Vodafone játékán

Az alig ötszáz fős Nógrád megyei település, Egyházasdengeleg nyerte meg a Vodafone különleges játékát, mely még a nyár elején vette kezdetét. A nyertes helység hatalmas F1-es buli keretében ünnepelhette meg győzelmét.  

2012. augusztus 1. 18:12

A hálózat minősége és az ár is befolyásolja a mobilinternet- használókat

A mobilinternet-használók többségének a hálózat minősége, a lefedettség, az adatátviteli szolgáltatás díja és az adatátviteli csomag áttekinthetősége a legfontosabb szempont - állapítja meg nemzetközi felmérésében a Ericsson ConsumerLab.

2012. július 31. 10:31

Folyamatos a mobilinternetből származó bevétel-növekedése a Telenornak

A Telenor Magyarország ma közzétette 2012 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A nehéz gazdasági környezet ellenére az eredmények többsége gyakorlatilag nem változott 2011 második negyedévéhez képest, ez alól egyedül a mobilinternet a kivétel.

2012. július 24. 09:15

Óriáscsúszda és 4G mobilnet várja a fesztiválozókat Zamárdiban

A VOLT Fesztivál látogatóihoz hasonlóan a Heineken Balaton Soundra érkezők is egy hatalmas magenta csúszdán keresztül juthatnak be a fesztiválra, ha úgy tartja kedvük. A Telekom 8 méter magas csúszdája a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt szimbolizálja.

2012. július 11. 12:00

Tovább gyorsul a Telenor mobil-szélessáv: 84 Mbps

Folyamatos a Telenor hálózatának fejlődése: már 60 településen elérhető a 84 Mbps névleges maximális letöltési sebesség. Hipernet 84 néven elérhető az a mobilinternet csomag, ami már akár a vezetékes internet teljes körű kiváltására, illetve helyettesítésére is alkalmas Magyarország számos pontján. A 84 Mbps névleges maximális letöltési sebességet kínáló szolgáltatást a Telenor már 60 településen 700 ezer lakos számára nyújtja.

Kulcsszavak: Telenor mobil internet 4G LTE
2012. július 9. 15:41

Huawei: új mobil Wi-Fi és Wi-Fi modem készülékek

A Huawei a GSMA Mobile Asia Expo 2012 szakkiállításon mutatta be Wi-Fi termékeinek új kínálatát. A bemutatott készülékek egyike a Huawei Mobil Wi-Fi E5331, amely Németországban elnyerte a Red Dot Design-díjat, és 4500 pályázó termék közül az egyetlen díjazott volt a mobil Wi-Fi kategóriában.

2012. június 24. 08:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10