otthontanulás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: otthontanulás

Több tízezer iskolás otthontanulását tenné lehetővé az otthON Program

A jelenlegi járványügyi helyzet és az annak következtében bevezetett digitális tanrend új, idehaza eddig nem látott kihívások elé állította az oktatásban résztvevőket. Különösen azokat a tanulókat, akik megfelelő infrastruktúra hiányában ez idő alatt kiszorulnak az oktatásból. Alább bemutatunk egy hasznos kezdeményezést, amellyel már 33.000 forintból otthon tanuláshoz szükséges eszközt biztosíthatunk több tízezer iskolás korú gyereknek. Ők azok, akik megfelelő infrastruktúra hiányában nem tudnak részt venni az iskolai távoktatásban a karantén ideje alatt. 

2020. április 30. 09:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás