Az HBO saját gyártású vígjátékkal ijesztgeti a nézőket

forrás: Prím Online, 2019. június 18. 11:06

A LOS ESPOOKYS című vígjátéksorozat hatrészes évada június 15-én, szombaton debütált az HBO GO-n.

Julio Torres, Ana Fabrega és Fred Armisen nagyobbrészt spanyol nyelvű (magyar felirattal elérhető) sorozata egy baráti társaságról szól, akik a horror iránti rajongásukat sajátos vállalkozásban kamatoztatják: horrorisztikus élményeket szolgáltatnak azoknak, akiknek szükségük van erre hazájukban, az álomszerű latin-amerikai országban, ahol a bizarr és hátborzongató események a hétköznapok részei.

 

 

A Los Espookys csapat tagjait Ana Fabrega, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti és Bernardo Velasco alakítják, mellettük José Pablo Minor látható a sorozatban, illetve visszatérő vendégszereplőként maga Fred Armisen is. 

 

 

A latin-amerikai Mexikóban a furcsaságok és a borzalmak a mindennapok szerves részei. Akiknek pedig mindez kevés lenne, azoknak ott van a Los Espookys csapata, amelyet a nagy horror és gore-rajongó Renaldo hozott létre a barátaiból. A csapat tagja a fogorvosi asszisztens Ursula, aki a logisztikát intézi, Ursula nővére, Tati, akit a teszteléshez használnak, és Renaldo legjobb barátja, Andres, egy csokoládé-birodalom sötét és titokzatos örököse. A horrorimádatukból sajátos üzletet csinálnak.

 

Magyar feliratos előzetes:  

 

HBO GO link: https://hbogo.hu/sorozatok/los-espookys/1-evad