Új Datanet Café Győr belvárosában

forrás Prim Online, 2003. szeptember 11. 14:40
Sopron és Debrecen után a GTS-Datanet Győr belvárosában (9021 Győr, Pálffy utca 9.) is megnyitotta internet kávézóját, amelyet a győri székhelyű Szintézis Informatikai Rt.-vel közösen üzemeltet.
Az új Datanet Café érdekessége, hogy a helyszínen a korlátlan sávszélességű internetezés mellett GTS-Datanet ügyfélszolgálati iroda is található, a Szintézis Rt. szaküzletében pedig kedvezményes áron vásárolhatók számítástechnikai eszközökhöz, berendezések.

A legújabb Datanet Caféban a vállalat nyugat-dunántúli optikai gerinchálózata biztosítja a korlátlan sávszélességet. A 10 nagyteljesítményű, multimédiás számítógép lehetővé teszi az internet gyors, megbízható elérését. Az internetkávézóban egy ügyfélszolgálati iroda is helyet kapott, ahol az előfizetők napi ügyintézésén túl bárki érdeklődhet a Datanet legújabb szolgáltatásai, termékei iránt és a helyszínen meg is rendelheti azokat.

A kávézóba látogatók a megszokott áraknál lényegesen kedvezményesebben internetezhetnek, kihasználva a szélessávú kapcsolat nyújtotta előnyöket. A világháló használatával kapcsolatban a kávézóban dolgozó szakemberek folyamatos tanácsadással, segítségnyújtással állnak a látogatók rendelkezésére.

A Datanet Café programjának keretében a vállalat a közeljövőben több magyarországi nagyvárosban is tervezi hasonló internet kávézók nyitását.