ISO 9001:2000 a Fornax-nak

Kollár Csaba, 2004. január 7. 08:10
A Fornax Rt. közleményében a vállalat ISO 9001:2000 tanúsításáról számolt be az alábbiak szerint:

Cégünk fő célkitűzése, hogy a megszokott növekedést fenntartva megszilárdítsuk pozíciónkat meglévő partnereinknél, ill. új piacokon való megjelenéssel biztosítsuk a folyamatos fejlődést.

Az állandó kihívásnak, ill. újabb pozíciók elnyerésének csak úgy tudunk megfelelni, ha szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és vevőink megelégedettségét szem előtt tartjuk. Elsődlegesnek tekintjük megbízóink, partnereink, vevőink és ügyfeleink teljes körű kiszolgálását és az elvárásaiknak hosszú távon történő megfelelést. Ennek érdekében a Fornax Rt. vezetése 2003 tavaszán elhatározta, hogy bevezeti az ISO 9001:2000 követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert.

A tanúsítást az SGS Hungária Kft. folytatta le 2003. november 24-25-én. Megállapították, hogy a Fornax Rt. vezetősége és dolgozói elkötelezettek a minőségi munkavégzés mellett, munkájukat pontosan és jól szervezetten végzik. Az ellenőrzés során nem tapasztaltak olyan eltérést, amely nem felel meg az ISO 9001:2000 szabványnak. Mindemellett szolgáltak néhány tanáccsal a jövőbeni munkánkhoz, melyeket érdemes megszívlelni, hogy tovább javíthassuk munkánk minőségét és ezáltal ügyfeleink igényeinek még teljesebb mértékben elégíthessük ki.