4 új infoSMS, 7 új infoMMS kategória a Westelnél

forrás Prim Online, 2004. április 6. 13:00
A Westel tartalomszolgáltatása jelentősen kibővült, áprilistól a legnagyobb mobilcég ügyfelei 4 új infoSMS és 7 új infoMMS kategóriából választhatnak.
Április elejétől a Westel több millió ügyfele mobiltelefonja segítségével még sokoldalúbb és érdekesebb tartalomszolgáltatást vehet igénybe. Ezentúl rövid szöveges üzenetben Schobert Norbi életmóddal kapcsolatos tanácsai, diétás receptjei olvashatók majd rendszeresen, a TV listára feliratkozva pedig a három fő televíziós csatorna esti műsorajánlója érkezik meg minden nap délutánján mobiltelefonra.

Az MMS egyre népszerűbb, jelenleg több százezer 06-30-as használ erre alkalmas mobiltelefont és a multimédiás hírszolgáltatás egyre meghatározóbb szerepet játszhat a jövőben. Éppen ezért a westelesek már ma egyedülállóan sokoldalú kínálatból választhatják ki a számukra legérdekesebb információs kategóriákat, tájékozódhatnak az Operaház programjáról csakúgy, mint a divat legújabb trendjeiről vagy az esti televíziós műsorokról.

Az újdonságok között a kultúra, a komolyzene iránt érdeklődők számára érdekesség, hogy az Opera MMS előfizetői pl. a képes és szöveges információkat kapnak a Magyar Állami Operaház műsorairól, eseményekről és klasszikus lemezekről. A természet csodáit és látványosságait kedvelők naponta új tájképekben gyönyörködhetnek, a TV lista pedig az aktuális esti televíziós műsorok képes ajánlója részletes programismertetéssel. A száguldó cirkuszról, azaz a Forma1-ről szóló hírek mellett ezentúl elérhető a divat és gyerekeknek szóló MMS szolgáltatás is, vagy akár a kimondottan felnőtteknek szóló erotikus tartalom is. A Humor MMS kategória szintén áprilistól megújul, az ezt választókat a jövőben Krenner István mobiltelefonra készített karikatúrái szórakoztatja majd.

A hazai mobil tartalomszolgáltatásban egyedülállóan - a népszerű 777mobil WAP-portálhoz hasonlóan - a Westel ügyfelei a készülékük tudásához és kijelzőjéhez leginkább megfelelő szolgáltatást választhatják, azaz minden egyes tartalmi kategórián belül további, készülékfüggő választási lehetőség áll rendelkezésükre.
Az infoSMS és infoMMS szolgáltatásokra gyorsan és egyszerűen, akár SMS-ben is regisztrálni lehet. SMS-nél elegendő a kiválasztott kategória nevét # jelöléssel elküldeni a 777-es számra (pl. #NORBI). MMS esetén a kategória végén a három lehetséges forma közül (MINI, MIDI vagy MAXI) még a készüléknek legjobban megfelelőt is meg kell határozni (pl. #TERMESZETMINI).

Új infoSMS kategóriák: NORBI, TV, LAZA, EROTIKA
Új infoMMS kategóriák: DIVAT, OPERA, TV, LAZA, TERMESZET, FORMA1, EROTIKA