Ramiris Rubin: bővülő sulinetes kínálat

forrás Prim Online, 2004. május 7. 17:30
A Ramiris Rubin Rt. először lép a nyilvánosság elé termékkínálatával, sulinetes megoldásaival.
A Ramiris Rubin Rt. Magyarország első 5 számítástechnikai disztribútor cégének egyike.

A Sulinet Expressz - Egész életen át tartó tanulás - Tudásalapú Társadalom - II. Pályázatához való csatlakozásával több, a programban eddig nem szerepelt gyártó termékei is megjelentek a támogatott kínálatban.

A Ramiris által vezetett konzorciumnak jelenleg 350 viszonteladó tagja van, tervei szerint összesen mintegy 800 partner csatlakozik a szövetséghez. A részvénytársaság célja a legnagyobb forgalmú szállító cím elnyerése.

A törvényi változások miatt május-június hónapokban "karácsonyi roham" várható. Júliustól, mivel igen széles rétegnek válik kedvezőbbé a vásárlás (ami gyakorlatilag 50% kedvezményt jelent) erős forgalom várható.

A Ramiris Rubin Rt. főbb gyártói kapcsolatai, a Sulinet Express projektben szereplő termékek gyártói


Az Iris márkanevű személyi számítógépeket a Ramiris Rubin Rt. gyártja. A cég 50 000 darabos összeszerelői kapacitásával a magyar piac egyik vezető számítógép-gyártója. A cég 2 év teljeskörű garanciát nyújt PC-ihez, melyek két fő szállító termékeire épülnek: Asus videokártyák és alaplapok, valamint a Samsung termékei: optikai meghajtók, merevlemezek, flopi meghajtók, egerek és billentyűk jelentik a kínálat gerincét.