Nevet változtat a BankNet Kft. - 3C Hungary

MTI Sajtóadatbank, 2005. június 13. 09:32
Nevet változtat a telekommunikációs piacon érdekelt a BankNet Kft., az új cégnév a 3C Hungary lesz. A cég közleménye szerint az angliai központú Consolidated Communications Corporation (3C plc) világcég amerikai, brit, magyar és orosz leányvállalatai mostantól 3C néven jelennek meg.
Első lépésként az anyavállalatnál és a csoport egyik tagjánál történtek változtatások a menedzsmentben. A 3C cégcsoport vezérigazgatója februártól Graham Pollard lett, a magyarországi leánycég - a 3C Hungary - vezetőjévé pedig Stefan Tsvetkovot választották.

A közlemény szerint a szakember vezetésével a megújuló 3C Hungary az eddiginél nagyobb piaci részesedést kíván elérni a magyarországi telekommunikációs piacon: a cég célját egyrészt a meglévő szolgáltatásai továbbfejlesztésével és vonzóbbá tételével, másrészt új szolgáltatások bevezetésével valósítja meg.

A 3C Hungary elődje 14 éve van jelen a magyar kommunikációs piacon, eddig BankNet Kft. néven szolgálta ki kizárólag üzleti ügyfeleit.

A vállalat 2004 decemberében hosszabbította meg szerződését az Euronettel közel 300 pénzfelvevő automatájuk és a budapesti adatközpontjuk közötti műholdas adatforgalom lebonyolítására, valamint megtöbbszörözött kapacitással biztosítja a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága létesítményei közötti, műholdas hálózati adatforgalmat is.

A 3C Hungary a BT Infonet magyarországi és bulgáriai képviselőjeként biztonságos magánhálózati szolgáltatásokat kínál a világ bármely országába. A 3C leányvállalati adatokat nem hoz nyilvánosságra, így a magyar cége eredményeit sem közli.