Újabb Fejér megyei településeken szolgáltat a FiberNet

forrás Prim Online, 2005. október 29. 09:50
Az Etyeken, Gyúrón, Kajászón, Martonvásáron és Tordason üzemelő kábeltelevíziós hálózat értékesítése miatt 2005. november 1-jétől a kábeltelevízió szolgáltatást a hálózat új tulajdonosa, a FiberNet Kommunikációs Rt. nyújtja.
A kábelmodemes internetszolgáltatást egyelőre továbbra is a korábbi internetszolgáltató biztosítja. A FiberNet tervei közt szerepel a hálózatok fejlesztése. Ennek eredményeképpen a jelenleginél tartalmasabb és jobb minőségi kábeltelevízió-szolgáltatáson felül lehetőség nyílik a FiberNet saját neve alatt futó szélessávú, kábelmodemes internetszolgáltatás elindítására is. A kábeltelevízió-szolgáltató a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövőre tervezi.

A FiberNet Rt. nem jogutódja az előző tulajdonosnak, ezért a kábeltelevízió-szolgáltatás folytonosságának fenntartása érdekében az előfizetőknek új előfizetői szerződés megkötésére van szükségük. A FiberNet Rt. által 2005. november 1-jén megkezdődő szolgáltatás a korábbi szolgáltatáshoz képest sem a programcsomagok tartalmában, sem az előfizetési díjakban nem jár változással. A társaság a Philipkábel Kft. volt előfizetői részére 2005. november 1. és november 30. között az új előfizetői szerződés megkötését díjmentesen biztosítja.