Megnyílt a Sony Professzionális Termékek első bemutatóterme

forrás Prim Online, 2006. november 10. 17:03
A Sony Hungária Kft. - Professional Solutions Europe megnyitotta első magyarországi business-to-business (B2B) bemutatótermét, ahol hazánkban egyedülálló módon megtekinthető és kipróbálható a professzionális Sony termékek, illetve megoldások széles választéka. Ezzel egyidőben a Sony Professional Solutions Europe bemutatta digitális tartalomszolgáltató rendszerét, mely új, költséghatékony kommunikációs és hirdetési lehetőséget teremt a vállalatok számára.
Az üzleti felhasználóknak szóló (B2B) elektronikai termékeket és megoldásokat kínáló Sony Professional Solutions Europe megnyitotta első magyarországi bemutatótermét. A Sony – Floppyland üzletben fellelhető termékek között megtalálható a professzionális Sony vizuáltechnikai megoldások szinte teljes választéka (irodai és házimozi-kivetítők, professzionális plazma-, és LCD képernyők), illetve az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt videokonferencia-berendezések és kompakt professzionális nyomtatók is. Emellett élőben kipróbálhatóak a Sony IP kamerái, valamint a rendszerhez tartozó kezelőszoftver is.
Az új bemutatóterem Budapesten, a Bartók Béla út 1. szám alatt található, ahol az üzlet munkatársai teljeskörű tanácsadással várják a magánszemélyeket és a vállalati érdeklődőket is.

A bemutatóterem megnyitóját követően a Sony bemutatta új digitális tartalomszolgáltató rendszerét (Digital Signage), amely segítségével - legyen szó egyetlen üzletről, vagy egy országos üzlethálózatról - a kiváló képminőséget biztosító professzionális Sony LCD- vagy plazmaképernyőkön mindig a hirdető igényeinek megfelelő, aktuális tartalom jeleníthető meg, a szükséges időzítéssel és ütemezéssel.

Nick Deen, a Sony Business Europe vezető európai piacfejlesztési menedzsere (Senior European Market Development Manager) elmondta: „A Digital Signage egy olyan alternatív médium szerepét tölti be, amely segítségével a vállalatok közvetlenül a vásárlás helyén, vásárlás közben, magas költséghatékonysággal juttathatják el üzeneteiket a vevőkhöz. Ez a klasszikus médiumok egyre emelkedő költségei miatt rendkívül sikeres megoldásnak bizonyulhat a jövőben.”

A Sony innovatív IP-kamera technológiájával ötvözve a Digital Signage rendszer olyan jövőbemutató szolgáltatásokra is képes, mint a vevőforgalom követése vagy az IP-alapú biztonsági felügyelet (pl. bolti lopások vagy magára hagyott, idegen tárgyak észlelése).
A felhasználóbarát vezérlőszoftver pedig megkönnyíti az egyetlen helyszínről, központilag irányítható rendszer kezelését.