A Sony Ericsson W910 Walkman: "2008 Legjobb Mobiltelefonja"

forrás Prim Online, 2008. február 24. 19:11

A Sony Ericsson W910 Walkman mobil kapta a legjobb készüléknek járó díjat a GSM Association 13. nemzetközi mobiltelefon-gáláján.

A tavaly bemutatott W910 egy HSDPA adatátvitelre képes Walkman telefon, amelyet szórakozásra terveztek, legyen szó akár zenéről, 3D játékokról, videóról vagy nagy sebességű webelérésről. A készüléket úgy fejlesztették, hogy a felhasználók saját igényeik szerint válogathassanak zeneszámaik között. A Shake Control funkció lehetővé teszi a játékok vezérlését vagy a zeneszámok közötti váltást a telefon mozgatásával. A SenseMeM szolgáltatással pedig, a felhasználók a hangulatukhoz és tempójukhoz igazíthatják a zeneválasztékot. A készülékhez alaptartozékként járó 1GB Memory Stick Micro memóriakártyával a W910 Walkman telefon több mint 900 számot képes tárolni, és a memória bővítésével még ennél is jóval többet.

A W800, 2005. augusztusi piacra kerülése óta, a Walkman telefonokból világszerte eladott darabszám elérte az 57 milliót. A Walkman telefonok családja gyors iramban gyarapszik. A termékcsalád legújabb darabját, a W980 Walkman telefont az idei Mobile World Congress rendezvényen mutatta be a Sony Ericsson. Az új Walkman telefon a lehető legtöbbet hozza ki a zenéből a kiváló hangminőséggel, 8 ezer számra elegendő memóriával és a Walkman on Top szolgáltatással, amely teljes zenei vezérlést tesz lehetővé a kagylótelefon külsején található funkciógombok segítségével.