Raptoxx tápok a teljesítmény megszállottjainak

forrás Prim Online, 2008. május 25. 14:04

A Raptoxx bemutatta nagy teljesítményű, zajmentes tápegységeit, a Raptoxx Exxtreme termékcsalád RT-850EBAD és RT-1000EBAD tápegységeket. Az újonnan megjelent tápegységeket a gyártó azon felhasználók számára tervezte, akiknek fontos az extrém teljesítmény mindennapi számítógép használatukban, ezzel együtt azonban a tápegység csendes működése is.

A piacon még fiatalnak számító tápegységeket és számítógépházakat kínáló Raptoxx nagy teljesítményű tápegységei nagy népszerűségnek örvendenek Nyugat-Európában és Ázsiában. Sikerüket a minden igényt kielégítő teljesítménynek, a szinte zajmentes működésnek és kiváló ár-érték arányuknak köszönhetik, mely közkedveltté teszi őket a játékosok között.

A Raptoxx Exxtreme RT-850EBAD 850 wattos teljesítményt kínál az ATX 2.2 szabványnak megfelelően. Olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, mint az Active Power Factor korrekció, Full Range funkció, mely automatikusan állítja be a működési feszültséget 115 és 230 V között. A táp fekete házat és fémcsatlakozókat kapott. A ventilátor kombináltan használja a 14 és 8 cm-es szárnyait, egyedi super silent funkciójával pedig minimális zajt gerjeszt működés közben. A táphoz könnyedén csatlakoztathatunk perifériákat, és távolíthatunk el a Fast plug funkció segítségével, a kábelkonfigurációs rendszernek köszönhetően pedig mindig az éppen aktuális kábeleket használhatjuk.

Az extrém teljesítményű RT-1000EBAD kiemelkedő helyet foglal el a szünetmentes tápok kategóriájában. 1000 wattos teljesítménye, zajmentes működése és energiatakarékos funkciói segítségével mindig az adott alkalmazásnak megfelelő teljesítmény kapjuk, anélkül, hogy zavaró lenne játék közben a táp zaja. A különleges Active Power Factor korrekció energiát takarít meg, így pedig kevesebb hőt küld a számítógépházba, melyet a kombinált, szintén zajmentes ventilátor hatékonyan kezel.

Az RT-850EBAD és RT-1000EBAD már kapható hazánkban. A Raptoxx tápegységek hivatalos magyarországi disztribútora az AlphaSonic Kft.