Biztasd a magyar sportolókat az interneten!

forrás Prim Online, 2008. augusztus 5. 20:41

A Carnation július 21-én indította el a ZOOM.hu megrendelésére készített Szurkolói Videófal website-ját, melyen hat magyarországi város járókelői üzenhetnek a Pekingben versenyző magyar sportolóknak.

A ZOOM.hu forgatóstábja Magyarországon a fővárosban és öt vidéki nagyvárosban - Szegeden, Szombathelyen, Győrben, Miskolcon és Pécsen - készít videófelvételeket olyan járókelőkről, akik szívesen elküldik személyes üzenetüket. A megmozdulás során a riporter arra kéri az interjúalanyokat, hogy fejezzék ki bátorításukat kedvenc sportolójuknak – mindössze tizenöt másodpercben.

A website-ra egy egyedi videómegjelenítő készült, amely a látogatók szöveges üzeneteit a beküldött videókból mozaikként rakja ki. A különleges audiovizuális üzenet pedig továbbküldhető a honlapról más e-mail címekre is.

A www.videouzi.hu különlegessége, hogy nemcsak a stáb által forgatott anyagok kerülhetnek fel rá, hanem saját felvételek is: azok üzenete is, akik a forgatási helyszínekre nem tudnak kilátogatni. Egy 15 másodperces kamerafelvétellel a világ bármely pontján élők küldhetnek lelkesítő üzenetet a megmérettetésre készülő sportolóinknak. Mindazok nyereményjátékban vesznek részt, akik szerepeltek a videókban vagy a honlapon keresztül továbbküldtek egy-egy klipet ismerősüknek.

A nyári fesztiválokra tekintettel a forgatócsoport kilátogat az EFOTT és Sziget fesztiválra is. Előbbin hatalmas ováció fogadta a sportolók bátorításának ötletét, mely során közel 3000 ember üzent együttes erővel a sportolóknak. A videó itt tekinthető meg.