Mobil TV alkalmazás mobilszolgáltatóknak

Kovács Attila, 2010. május 19. 12:07

Az IT és mobilkommunikációs megoldásszállító ITware most a Media Hungary-n mutatja be egyik legújabb fejlesztését, a mobil televíziózást közösségi élménnyé formáló MOTIware-t. Az alkalmazás, amely a TV adásokat párhuzamosan több platformon, mobil környezetben is könnyen elérhetővé teszi, lehetőséget kínál azon mobilszolgáltatók, médiatulajdonosok számára, akik a mobiltévé bevezetésével szeretnének újabb bevételi forrásokhoz jutni.

A magyar fejlesztésű mobilkommunikációs megoldás új generációs közösségi alkalmazás is, amely alapfunkciójának köszönhetően a felhasználók műsorajánlási aktivitása révén az tv előfizetők számának gyors növekedését eredményezheti, egyúttal alkalmas a pontos nézettségi adatok összegyűjtésével az egyedi adatbázis építésre is.

A MOTIware alkalmazás révén az operátorok megnövelhetik mobil TV előfizetőik számát, bevételt generálhatnak meglevő csatorna folyamataikból és valódi újdonságot nyújthatnak közösségi online alkalmazásokra nyitott felhasználóik számára.

Az elektronikus médiafogyasztás drasztikusan alakul át az utóbbi időkben, miközben a korábbi „néma” fogyasztókból a hangjukat hallató médiumok válnak. Egyre több ember saját videó tartalma jelenik meg a világhálón, de megfigyelhető, hogy a korábban csak más területen jelenlevő médiavállalkozások is belépnek az online TV üzletbe. A MOTIware e trendek előfutáraként a tartalomtulajdonosok számára (is) könnyen implementálható megoldást nyújt arra, hogy „készpénzre váltsák” online jelenlétüket, újszerű reklámbevételekhez jussanak és növeljék olvasó ill. néző táborukat.

További információ: www.motiware.tv