Megjelennek az SE A Sony Ericsson (SE) Extras tartozékok

Kovács Attila, 2010. június 5. 08:17

Az SE bejelentette, hogy tartozékait a továbbiakban Extras néven forgalmazza. A cég az új név alatt két új Bluetooth Headset-et – VH110 és a VH410 – is bemutatott.

A négy kategóriába – Talk, Play, Listen és Go – sorolt, új Sony Ericsson Extras segítségével a fogyasztók egyszerűbben találhatják meg a számukra legteljesebb felhasználói élményt nyújtó kiegészítőt. A Sony Ericsson Extras négy új kategóriája a következő:

Talk: Beszéljen szabadon, bárhol is jár – csevegjen termékeink, köztük Bluetooth és vezetékes headseteink segítségével
Play: Még több szórakozás a hétköznapokban – ezekkel a tartozékokkal a készülékek új élményeket nyújtanak azoknak, akik szeretnek kütyükkel játszani
Listen: Egyszerű és kiváló minőségű audiomegoldások a hétköznapokra – hallgassa kedvenc számait vagy videoklipjeit bárhol a Bluetooth hangfalak, headsetek, valamint felcsíptethető hangfalak segítségével
Go: Megoldások minden helyzetre – alapvető fontosságú tartozékok szállításhoz, töltéshez és hordozáshoz

A Sony Ericsson két új headsetje a GreenHeart család Bluetooth Noise Shield Handsfree VH700 tagjához csatlakoznak: a VH410 Bluetooth Headset és a VH110 Bluetooth Headset. A Sony Ericsson Extras Talk termékcsoportjának első két típusa a vezetéknélküli szabadság élményét nyújtja a felhasználók számára.

A Sony Ericsson Extras kiegészítők bármilyen Bluetooth eszközzel használhatók, nem csak a Sony Ericsson telefonokkal. A megfizethetőbb Sony Ericsson Extras segítségével a beszélgetést szeretnék élvezetesebbé tenni a felhasználók számára, miközben a mobilgyártó többféle választási lehetőséget is kínál.

A VH410 és a VH110 újdonsága:  mindkét tartozék újrahasznosított műanyagból készül, valamint vizes bázisú festékkel kezelték. A Bluetooth Headset VH410 főbb jellemzői: zajcsökkentés; akár egyszerre két mobiltelefonhoz való csatlakozás, és átváltási képesség egyik hívásról a másikra; hívásfogadás és befejezés egyetlen érintéssel:

A Bluetooth Headset VH110 főbb jellemzői:  beszélgetés folytatása akár utazás közben is; beszélgetési lehetőség a három válaszható fülhallgató segítségével; max. 10 órányi beszélgetési idő. A VH410 Bluetooth Headset és a VH110 Bluetooth Headset 2010 augusztusában kerül a boltokba.