Bad Company 2 már a Sony Ericsson Xperia PLAY telefonokon is

forrás Prim Online, 2011. július 22. 14:23

A Sony Ericsson ismét az EA Mobile vállalatával – az Electronic Arts: divíziója –együttműködve  közösen szállít játékokat az  Xperia PLAY-re, a Sony Ericsson gamereknek szánt csúcskészülékére. Most minden idők egyik legnépszerűbb, modern háborús akciójátékát kínálják a felhasználóknak, a Battlefield: Bad Company 2-t.

Az okostelefon kiemelkedő grafikai képességeit és különleges játékvezérlőjét teljes mértékben kihasználva, az Xperia PLAY elsőként kínál valósághű, gyors tempójú játékélményt az Android operációs rendszeren. A Battlefield: Bad Company 2 már letölthető az Xperia PLAY valamennyi, az Egyesült Államokon kívüli felhasználója számára.

Az Xperia PLAY készülékre fejlesztett Battlefield: Bad Company 2 kategóriájában a legjobb háborús szimulátor játékélményt kínálja. A játékosok a levegőből indíthatják az inváziót az irányítófelület segítségével, és foglalhatnak el támaszpontokat a dzsungel hőségében, a sarkköri hóban vagy akár a sivatag homokjában. Öt igen részletesen ábrázolt csatatéren tizennégy egyszemélyes küldetéssel kerülhetnek a játékosok az akció világának kellős közepébe. Az akár 14 fegyverből álló arzenálban a késtől a rakétagránátig rengeteg harceszköz szerepel, miközben az akciót különféle típusú járművek – akár tankok vagy helikopterek – fedélzetéről irányíthatják.