Black Friday az eMagnál

forrás: Prím Online, 2014. november 25. 10:12

November 28-án pénteken a Black Friday az eMaghoz „igazol”. A fekete pénteket, vagyis év legnagyobb bevásárló eseményét most az eMag webáruház is elhozza a magyar felhasználóknak.

Tavaly az amerikaiak több mint 57 milliárd dollárt költöttek el a Black Friday időszakában. Ez a nap az ünnepi bevásárlási időszak kezdete – közel ötven éve a hálaadást követő első pénteken – ebben az évben épp november 28-án. Az eMAGmost Magyarországra is elhozza a Black Friday eseményt.

 

A korábbi években más országokban szerzett tapasztalatok alapján óriási előkészületek előzik meg az eMAG-nál a most péntekre, november 28-ára eső eseményt. Kifejezetten erre az akcióra több mint 100 ezer terméket halmoztak fel: többek között több mint 10 ezer mobiltelefont, 10 ezer táblagépet, 3 ezer televíziót, valamint játékot, babaápolási terméket, könyvet, és háztartási kisgépet.

 

A magyar vásárlók az év legnagyobb kedvezményével vásárolhatják meg ezeket a termékeket, csak ezen az egy napon. A termékek széles köre érhető el a legjobb áron: például iPhone-ok, Samsung okostelefonok, tabletek, televíziók, játék konzolok és sok más. Természetesen az ezekre az ajánlatokra is vonatkoznak az eMAG különleges szolgáltatásai, mint például az ingyenes házhozszállítás.
 

 

Már május óta készülnek az év legnagyobb bevásárló eseményére. Több mint 150 kamionnyi fuvart szentelnek csak erre az alkalomra, melyek óránként indulnak majd a raktárból. A hatékony és gyors szállítás érdekében az akció napján mindegy 240 ember dolgozik majd a raktárakban, a nap 24 órájában. Továbbá a gondtalan vásárlás élmény érdekében a webáruház több mint 200 informatikai szakembere dolgozik a Black Friday ünnepen. Mintegy 312 millió forintnyi összeget költöttek az informatikai infrastruktúrára, illetve körülbelül 125 millió forintot szoftverfejlesztésre, emellett raktárkapacitását is bővítette.

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

Díjnyertes Samsung klímamegoldások az MCE 2024-en

A Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) legújabb fejlesztéseivel és termékeivel vett részt a 2024-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) hűtés-fűtéstechnikai szakkiállításon. Az MCE kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat bemutathassa mind a lakossági, mind a kereskedelmi termék- és szolgáltatáskínálatát a HVAC+R*  területén, amelyeket a kényelem és az összekapcsolhatóság vezérel. A szakkiállításon a Samsung tovább erősíthette iparági pozícióját, a termékeket MCE Kiválósági díjakkal ismerték el, illetve a 2024-es Év Terméke díjat is elnyerte a vállalat.

2024. május 7. 10:24

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

100 éves a kismegszakító, amely lehetővé teszi az energetikai átállást

Az ABB-nek a maga nemében első kismegszakítója (Miniature Circuit Breaker/MCB) már 100 éve biztosítja az elektromos áramkörök védelmét, és a jövő fenntarthatósági igényeihez igazodva napjainkban is tovább fejlődik. Mivel az összes tűzeset közel egynegyede lakóépületekben keletkezik, ezért kijelenthető, hogy a kismegszakítók az otthonok biztonságossá tételével forradalmasította az életmódunkat, sőt megteremtette az elektromos biztonságot az egész társadalom számára, a vasúti infrastruktúrától kezdve a gyárakon, a kereskedelmi épületeken át, az adatközpontokig.

2024. május 6. 16:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55