Magyar fejlesztés: ügyfélkiszolgálás emberi közreműködés nélkül

forrás: Prím Online, 2015. március 16. 12:13

A magyar, kutatás-fejlesztéssel foglalkozó Innofor-Invest Kft. féléves munkát követően egy automatizált marketing robot rendszert fejlesztett ki, amely képes az élőszavas, személyes találkozáson alapuló tájékoztatás kiváltására minden olyan környezetben, ahol eddig elengedhetetlen volt az emberi jelenlét.

Az AMARO (Automated MArketing RObot) egy olyan komplex tájékoztató rendszer, amely a modern videó technológiák (holografikus megjelenítés, érintőképernyős üvegfelület, speciális kiosk) használatával lehetővé teszi, akár az emberi közreműködés nélküli, interaktív, non-stop és személyre szabott kiszolgálást – legyen szó akár értékesítésről vagy tanácsadásról.

A marketing robot, animált karaktert formáz, kommunikál a vásárlóval és a felmerülő kérdésekre, részben előre definiált módon válaszokat, ajánlatokat tesz. Mindez a felhasználó számára időtakarékos és kényelmes vásárlást tesz lehetővé, a cégek és piackutatók pedig eddig soha nem látott módon, a nap bármely szakában, személyre szabottan, tömegekkel tudnak kommunikálni.

„Terveink szerint első lépéskén a magyar piacon vezetjük be – az itthon még egyedülállónak számító – rendszert, azonban a nemzetközi piacra lépést sem zárjuk ki a jövőben” – mondta el Gyimesi Áron projektvezető.

Bővebb információk: http://innofor-invest.com/amaro/

 


 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50