A Marquard Média saját online hirdetéskiszolgálásra vált

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 3. 17:12

2015 júliusától a Marquard Média az Adverticum AdServerét használja a portfóliójába tartózó online felületek hirdetéseinek kiszolgálásához. 

A kiadó prémium tartalomszolgáltatóként a magas színvonalú és digitális megoldásokat nyújtó Adverticum AdServere mellett döntött a szakmai partner kiválasztásakor, ezzel is tovább bővítve a cég prémium szolgáltatásait és szem előtt tartva az ügyfelek magas minőségű hirdetés kiszolgálását.

 


„Az elmúlt időszakban a digitális platformjainkon tapasztalt nagymértékű növekedés, a portfólió magas mobilelérése indokolttá tette saját hirdetéskiszolgáló használatát a házon belül értékesített online hirdetések esetében. A kiadó portfóliójába tartozó online felületek havi elérése tartósan 1,1 millió 
(forrás: Gemius Traffic) UV felett teljesít” és további erőteljes növekedést tervezünk. – mondja Lencsés Dávid, a Marquard Media digitális igazgatója.

 

Az AdServer felhasználóbarát felületével, kreatív, akár egyedileg szerkeszthető hirdetési sablonjaival, mobil és programmatic megoldásaival, real time statisztika elérésével lehetőséget nyújt a vállalat számára, hogy növelje hirdetései hatékonyságát és maximalizálja bevételeit.

 

„A Marquard Médiával kötött együttműködés folyamán egyik fontos szempont a felhasználóinkkal való napi szintű kapcsolattartás, munkafolyamataik alapos megismerése és segítése. Erősségünk az egyedi igények kielégítése, az újító technológiai szemlélet és nyitottság – nyilatkozta Szutor Ferenc, az Adverticum AdServer kereskedelmi igazgatója. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14