Allied Telesyn: Rapier Layer 3 hálózati kapcsolók

Kovács Attila, 2000. október 25. 11:42
Az Allied Telesyn, a hálózatok egyszerűsítésének vezető cége, a Rapier család bevezetésével belépett a csúcsminőségű Layer 3 önálló kapcsolók piacára. Az ASIC technológián alapuló új Gyors Ethernet Layer 3 kapcsolók a blokkolásmentes, nagysebességű IP-kapcsolási megoldásokon alapulnak, opcionális Gigabit föld-műhold és közvetlen WAN összeköttetésekkel rendelkeznek, versenyképes árakon.
A portonkénti 100 dolláros határ áttörésével a Rapier kapcsolók több hálózat számára teszik a lehetővé a Layer 3 adat-, hang- és videoforgalom-menedzsment nyújtotta előnyök kihasználását. Az Allied Telesyn által tervezett és gyártott Rapier család első három tagja a közepes és nagy sűrűségű gyors Ethernet kapcsolatokhoz szolgáltat megoldásokat, mind rézvezetékes, mind optikai rendszerekhez. A gyártó szerint a kapcsolók költségkímélő kapcsolási platformot képeznek desktop és workgroup kapcsolatokhoz, ugyanakkor a Layer 2 kapcsoló és szerverfarmok aggregátoraiként használják azokat.

A Rapier 24főbb jellemzői:

24 db 10/100Base-TX port; 2 előlapdokkoló egység az opcionális Gigabit Ethernet föld-műhold kapcsolathoz; Hátlap Hálózati Szerviz Modul (NSM) dokkolóegység közvetlen WAN-összeköttetéshez. Az opcionális Gigabit és WAN modulokkal a Rapier 24 desktop és workgroup aggregát kapcsolóként vagy szakasz, szerver farm aggregát kapcsolóként, vagy vállalatok, vagy ágazati irodák számára WAN hozzáférési útvonal-irányítóként használható.

A Rapier 16f főbb jellemzői:

16 db 100Base-FX port; 2 előlapdokkoló egység az opcionális Gigabit Ethernet föld-műhold kapcsolathoz; Hátlap Hálózati Szerviz Modul (NSM) dokkolóegység közvetlen WAN összeköttetéshez. A Rapier 16f modell tizenhat 100Base-FX (SC vagy MT-RJ) többszörös üzemmódú száloptikai portot tartalmaz az olyan hálózati követelmények kielégítéséhez, ahol hosszabb szegmensek, kiváló zajvédettség és biztonsági védelem szükséges.

A Rapier 48 főbb jellemzői:

48 db 10/100Base-TX port; 2 előlapdokkoló egység az opcionális Gigabit Ethernet föld-műhold kapcsolathoz. A Rapier 48 a Rapier 24 több tulajdonságával rendelkezik, de leginkább a nagy portsűrűségű és Layer 3 kapcsoló alkalmazásokhoz (desktop és workgroup) a legalkalmasabb. Nagy átbocsátóképességű adatközpontokban vagy szerverfarmokon 48 portos kapcsolóként nagy teljesítmények elérésére alkalmas.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36