Ingyenes angoltanulás a Telekom TV-előfizetők májusi bónusza

forrás: Prím Online, 2017. május 4. 15:24

Szinte észrevétlenül, külön időbefektetés nélkül és ingyenesen fejleszthetik angoltudásukat a Telekom TV-előfizetői. Májusi bónuszcsatornaként a hetes programhelyen a Telekom elérhetővé tette az English Club TV-t, amellyel könnyen fejleszthető, vagy szinten tartható az angoltudás. Egy év alatt napi 15 percnyi tévézéssel akár 2000 új szót és több, mint 100 új nyelvtani szabályt is megtanulhatunk.

A tévés angoltanulás nemcsak otthon érhető el, hanem a TV GO mobil platformnak köszönhetően akár útközben is a szupergyors 4G hálózaton: a metrón, hivatalokban vagy orvosi rendelőkben ülve gyorsítva a várakozást, vagy akár egy kávézóban a tárgyalópartnerre várva. A különleges oktatócsatorna nagy segítséget jelenthet az angol tanulásban: Legyen szó egy elfoglalt háziasszonyról, vagy folyamatosan mozgásban lévő üzletemberről, a hetes csatorna bónusza mindenkinek hasznos és könnyű nyelvtanulást ígér. A csatornán egymást váltják a szókincsfejlesztő programok és a nyelvtani szabályokat érthető, logikus módon illusztráló szituációk.  Az English Club TV kínálatában minden korosztály megtalálhatja az érdeklődésének és tudásszintjének megfelelő epizódokat és mozifilmeket, a szórakoztató programokat pedig változatosan egészítik ki a nyelvtani és a szókincs bővítését szolgáló műsorblokkok. 

 

A Bónusz csatorna lakossági a Telekom IPTV és digitális Kábel TV-előfizetőknél érhető el, a 7-es csatornahelyen és TV GO-n, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. Az English Club bónusz csatorna 2017. május 2. 12 óra és 2017. június 1. 12 óra között látható. A TV GO-s eléréshez regisztráció szükséges valamint az otthoni Telekom tv-előfizetést össze kell kapcsolni a TV GO fiókkal!

 

Az English Club TV műsorairól, tematikájáról magyar nyelven bővebben a www.englishclub-tv.hu weboldalon és a facebook.com/englishclubtv/ oldalon talál információt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50