Az Antenna Hungária új sport tematikájú tartalomszolgáltatást indít

forrás: Prím Online, 2017. december 5. 09:08

Az Antenna Hungária mindiGO Sport néven elindította a szélessávú platformokon keresztül elérhető, lineáris és lekérhető médiaszolgáltatásokat kínáló, sport tematikájú tartalomszolgáltatását. 

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével és a Magyar Jégkorong Szövetséggel történő megállapodások alapján, a mindiGO Sport felhasználói élőben és felvételről egyaránt ingyenesen követhetik a hazai kosárlabda és jégkorong mérkőzések egyedülállóan széles választékát. Az élő és lekérhető szolgáltatásokon túl egyedi funkciókkal bővített tartalmakat, hírösszefoglalókat, a napi videós összefoglalók mellett plusz információkat és kommentelési lehetőséget biztosító „second screen” megoldást is tartalmaz.  A mindiGO Sport applikáció Android és IOS eszközökre is letölthető, vagy a sport.mindigo.hu weboldalon - a regisztrációt követően az első hónapban ingyenesen - nézhető. 

 

Az Antenna Hungária reagálva a változóban lévő tartalomfogyasztási szokásokra, a másfél millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikáció felhasználói bázisára, valamint hazánk legnagyobb kapacitású tartalomtovábbító (CDN) hálózatára is alapozva multimédia területen 2017 őszén mindiGO néven elindította új OTT (Over-The-Top) márkáját, melynek első eleme a MinDig TV Extra előfizetéssel igénybe vehető, 43 csatornát tartalmazó, multiscreen tévézést lehetővé tevő mindiGO TV volt.

 

 

A fejlesztés második lépcsőjeként, december elején sor került a kifejezetten sport tematikára épülő, lineáris és interaktív tartalmakat egyaránt kínáló mindiGO Sport szolgáltatás elindítására. Ezzel a lépéssel az AH úttörő szerepet kíván betölteni a  hazai OTT platform és szolgáltatás fejlesztésben, hiszen hasonló, kifejezetten sport tematikájú élő adásokat és egyéb interaktív funkciókat kínáló tematikus OTT-szolgáltatás még nem indult hazánkban. A mindiGO Sport applikáció Android és IOS eszközökre ingyenesen letölthető, valamint a sport.mindigo.hu weboldalon is elérhető.

 

Regisztrációt követően, előfizetéssel 12 tematikus élő külföldi és hazai sportcsatorna található (FightBox, Fast&FunBox HD, GameToon HD, Nautical Channel, Fight TV, Speed TV, Xtrem Sports, Fitness TV, Sports TV training, Fit HD, Class Horse TV, Fishing&Hunting), melyeket az elő adást követően vissza is lehet nézni. 

 

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével és a Magyar Jégkorong Szövetséggel történő megállapodások alapján, a mindiGO Sport felhasználói élőben és felvételről egyaránt ingyenesen követhetik a hazai kosárlabda és jégkorong mérkőzések egyedülállóan széles választékát. 

 

 

„A kosárlabda a világ egyik leginnovatívabb sportága, rendkívül sok technikai újítás, internetes platform kapcsolódik ehhez a dinamikus csapatsporthoz. Az MKOSZ eddig is élen járt a technikai újításokban, a videóbíró-rendszer, a kiépített kamerarendszer, a bírói sípra induló időmérők mind ezt a gondolkodásmódot igazolják. Örömmel csatlakozunk a mindiGO Sport programhoz, hiszen ezzel még több szurkolóhoz tudunk eljutni. Tudni kell, hogy az internetes statisztikák talán a kosárlabdában a leginkább kidolgozottak, s mivel ez a rendszer képes lesz plusz információkat is eljuttatni a felhasználóhoz, a kosárlabda talán a legtökéletesebb választás bemutatni a mindiGO-ban rejlő előnyöket” - tette hozzá Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára.

 

Új előfizetőknek a mindiGO Sport csomag regisztrációt követően az első 30 napban ingyenes és később bármikor lemondható. Az ingyenes időszak lejárta után az applikációban az előfizetés díja 1490 Ft/hó, online megrendelés esetén 1190 Ft/hó lesz. Az élő és lekérhető szolgáltatásokon túl egyedi funkciókkal is bővített tartalmakat, hírösszefoglalókat, napi videós összefoglalókat és ún. „second screen” megoldást is kínál a mindiGO Sport szolgáltatás. Rendszeres videós sporthírek mellett értesítés kérhető a kedvenc műsorokról az adás kezdete előtt, de szűrők is beállíthatók, hogy csak a kedvenc tartalmak jelenjenek meg. Ezen kívül a kiemelt események a kommentfalon is követhetők, ahol szavazásra is van lehetőség, ráadásul az online műsorvezető a kiemelt eseményeknél számos plusz információt, statisztikát, képet és videót tud megosztani az eseménnyel kapcsolatban. Természetesen a kommentfalon a nézők az élő adás alatt egymással is beszélgethetnek, hogy még izgalmasabb legyen az élő sportközvetítés.

 

Az Antenna Hungária tervei szerint a jövő évben további nagyon jó ár/érték-arányú, tematikus tartalmak és csomagok jelenhetnek meg kiváló minőségben a mindiGO kínálatában, otthon vagy útközben is garantált szórakozást kínálva a család minden tagjának.

 

Az applikációk az alábbi hivatkozásokról tölthetők le:

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/mindigo-sport/id1284767131

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mindigo.sport

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50