Hipernet fagyit készített a Telenor

forrás: Prím Online, 2018. július 13. 12:51

A mobilnet színtelen, szagtalan, megfoghatatlan – de nem a Telenornál! A szolgáltató Hipernet hálózatába idén nyáron nemcsak gigabájtokban, hanem fagylalt formájában is bárki belekóstolhat országszerte több eseményen és fagyizóban.

„Anyu vasárnapi ebédjét még forrón posztoljuk az Instára, Viberen küldjük a nyaralós fotót a barátoknak, és a wc-n ülve olvassuk a híreket. Mobilnet nélkül el sem tudjuk képzelni az életünket, de a legtöbbünk számára mégis egy nehezen megfogható jelenségről van szó. Ezért szerettük volna még egy érzékszervvel is érzékelhetővé, pontosabban megkóstolhatóvá tenni a Telenor mobilhálózatát, a Hipernetet és az általa nyújtott élményt.  Elkészítettük hát a Hipernet ízű fagyit.” – mesélt a Telenor nyári aktivitásának hátteréről Vass Noémi, a Telenor kampányért felelős marketingkommunikációs menedzsere.

 

A fagyi elkészítésében a Telenor a Levendulával, az ismert hazai kézműves fagylaltozó hálózattal működött együtt, akikkel hosszú fejlesztési folyamat eredményeként született meg a jellegzetes kék színű fagylalt. „A mesterséges színezék használatát már az elején kizártuk, és a fagyit csak természetes alapanyagokból készítettük el az egyik legkedveltebb ízben.” – mondta el Tumó Nóra, a Telenor kampányért felelős marketingkommunikációs csapatának vezetője.

 

 

A Hipernet ízű fagyit a „Kóstolj bele a Hipernetbe” kampány keretében július 13-tól országszerte több eseményen, fesztiválon is ingyen lehet megkóstolni:

  • Bánkitó Fesztivál – Bánk, 2018. július 13-14.
  • Szabihíd – Budapest, 2018. augusztus 4.
  • Debreceni Virágkarnevál – Debrecen, 2018. augusztus 19–20.
  • SZIN – Szeged, 2018. augusztus 24–25.

 

A Bánkitó Fesztiválon a Telenor minden adag ajándék Hipernet fagyi után 1000 forinttal támogatja a Telenor Magyarország és a 21. századi Pedagógiáért Alapítvány közös E-tanoda mentorprogramját, így még több hátrányos helyzetű diák kaphat majd online oktatást lelkes budapesti gimnazistáktól.

 

Emellett a Hipernet fagyi a Levendula Kézműves Fagylaltozókban is elérhető lesz július közepétől, így Szekszárdtól Nyíregyházáig az ország több helyszínén bárki belekóstolhat a Hipernetbe. Sőt, egy szerencsés nyertes a nyár végén egy egész délutánra meg is kaphatja a Telenor fagyiskocsiját. A játékban való részvétel pontos feltételei és további információ itt érhető el: https://www.facebook.com/events/686116291780751/

 

Szóval ez egy nagyon jó kis mobilhálózat... és fagyi. 

Kulcsszavak: mobilnet Hipernet Telenor

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50