Új ügyvezető igazgató az LG Electronics Magyar Kft. élén

forrás: Prím Online, 2019. január 23. 11:31

Hyeong Tae Kim személyében új ügyvezető igazgató irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további 10 délkelet-európai ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovénia) kereskedelmi tevékenységét koordinálja. Elődje, Bumseop Lee az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.

Hyeong Tae Kim 1992 óta dolgozik az LG-nél: először az ázsiai piacon szerzett tapasztalatokat, majd több mint 20 évet töltött az észak-amerikai régió országaiban. Az Egyesült Államokban az LG szórakoztató elektronikai szegmensének termékigazgatójaként ő felelt a vállalat egyik korszakalkotó technológiai újítása, az OLED televíziók piaci bevezetéséért. Magyarországra érkezése előtt a vállalat csehországi és szlovákiai tevékenységét koordinálta a térség ügyvezető igazgatójaként.

 

Az új ügyvezető legfontosabb célja, hogy a helyi tudásra és szakértelemre építve erősítse azt, hogy a vevők olyan prémium márkaként gondoljanak az LG-re, amely minőségi és valóban hasznos megoldásokat kínál.

 

„Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen változatos régió vezetőjeként folytathatom munkámat az LG-nél. A délkelet-európai piacok mindegyike más múlttal és más kultúrával rendelkezik, ezért izgalmas feladat az LG legújabb prémium termékeit egy ilyen sokszínű piacon bevezetni” — mondta Hyeong Tae Kim. „Úttörő technológiai vállalatként nagy hangsúlyt fektetünk a mesterséges intelligencia alkalmazására, legyen szó háztartási- és szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs, légkondicionáló vagy informatikai megoldásokkal foglalkozó üzletágunkról. Hiszek abban, hogy a folyamatos innováció által valódi értéket teremtünk vásárlóink számára a régióban és azon túl.”

 

Hyeong Tae Kim szabadidejében szívesen golfozik és bowlingozik, valamint rengeteg zenét hallgat.

 

A szakember Bumseop Leet váltja az ügyvezetői székben, aki a Magyarországon töltött sikeres évek után az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14