HONOR kabalaállatot terveztek a MOME hallgatói

forrás: Prím Online, 2019. április 4. 14:50

A különleges hátlapi dizájnjairól is ismert, főként fiataloknak szánt okostelefon márka kabalaállata a szuperképességekkel bíró husky, melynek a karakterterveit egy pályázat keretében álmodták meg a MOME hallgatói.

A Honor Magyarország telefontok- és pólódizájn tervező pályázatot hirdetett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Intézetének Tervezőgrafika szakos hallgatói számára. A pályázati felhívás célja, hogy a Honor ösztönözze és elismerje a MOME hallgatói kreativitását és gyakorlati lehetőséget biztosítson a mintatervezésben azáltal, hogy az általuk tervezett grafikák késztermékeken köszönnek vissza, és a Honor márka kedvelői által megnyerhető relikviákká válnak. 

 

A Honor főként a fiatal, Y és Z generációkra fókuszál, a márka stratégiájának részeként pedig igyekszik a fiatalokat minél jobban bevonni a Honor világába. Éppen ezért a kabalaállat tervezése kapcsán is a fiatal tehetségekre, a MOME tervezőgrafikus hallgatóira esett a választás. 

 

 

A pályázat középpontjában az egyedi megjelenés, az izgalmas, vicces vagy érdekes témafeldolgozás áll. A Honor kabalaállata a husky, ennek szeretné megtalálni a megfelelő megjelenítési módját, melyben a kutya egyfajta szuperhősként jelenik meg egy fiatalos, esztétikus és újszerű grafikai stílus formájában.

 

A MOME hallgatói a karakter megrajzolása mellett pólóra és telefontokra is alkalmas grafikákkal készültek, a 14 pályamunka közül pedig a Honor online közössége szavazhatja meg a legjobb 10-et, amelyből végül majd a szakmai zsűri választ győzteseket. A szavazás ezen a linken érhető el. A pályázat első helyezettje 150.000 , a második 100.000, a harmadik 50.000  forintos díjban részesül. A közönségszavazás a Honor Magyarország hivatalos Facebook oldalán a mai naptól két héten keresztül tart.

 

A zsűri tagjai: Vargha Balázs, a MOME Média Intézet Tervezőgrafika Tanszék vezetője, Ament Amarilla, a Honor Marketing és PR kommunikációs vezetője és Kolozsvári Antal, a TCCM Honor országmenedzsere.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50