A Magyar Telekom és a Vidanet előfizetői is kódolatlanul nézhetik a Viasat Historyt

forrás: Prím Online, 2019. október 30. 18:32

November 1. és 30. között minden Magyar Telekom-, valamint vidanetes előfizető korlátozás nélkül ismerhet meg történelmi tényeket, szórakoztató köntösben. Ebben az időszakban a Viasat Historyra ráadásul halmozottan érkeznek az új információk, legyen szó a Titanicról, háborús gyárakról, a berlini falról, Kennedy elnökről vagy akár Hitler halálának napjáról.

A Viasat History csatorna tulajdonosa, a Viasat World az év során kiemelten figyelt arra, hogy ingyenes műsornézési lehetőséget biztosítson a tudományos szórakozás igénylőinek – 2019-ben szinte minden kábelszolgáltatónál tartott kódolatlan időszakot, ezzel kedvezve a történelemre fogékony érdeklődőknek. Hogy a tévéképernyő előtt ülve továbbra is tartalmasan telhessen az idő, erre most egy teljes hónap áll rendelkezésére a Magyar Telekom előfizetőinek a 104., a Vidanetének pedig a 152. csatornahelyen!

 

 

Ráadásul ebben a nyitott novemberi hónapban számos új filmmel és dokumentumsorozattal jelentkezik a csatorna, amelyek között vélhetően mindenki talál majd történelmi érdeklődésének megfelelőt. Már az elején egy igen közkedvelt témával, a Titanic elsüllyedésével kapcsolatban kaphatunk új információkat, és ismerhetünk meg megrendítő emberi történeteket. A Titanic: történetek a mélyből című sorozat extra különlegessége, hogy narrátora Victor Garber, a sokszoros filmdíjas színész, aki a 11 Oscar-díjjal jutalmazott filmben a hajó egyik tervezőmérnökét alakította. 

 

 

A csatorna hitvallására, a több nézőpontból való vizsgálódásra jó például szolgálhatnak a Visszaszámlálás: a berlini fal emelkedése és bukása, valamint a Háborús gyárak című sorozatok, amelyek a történelem két – másképpen ugyan, de – sarkalatos eseményébe engednek mélyebb, mégis unalommentes betekintést. Szintén ebben az időszakban kerül premierre két olyan nagy nap már-már törvényszéki elemzése, amely híres vagy éppen hírhedt vezetők utolsó óráihoz kapcsolódik: a Kennedy halálának napja, illetve A nap, amikor Hitler meghalt dokumentumfilmek. 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50