Okos funkciókkal ellátott sütők az LG-től

forrás: Prím Online, 2019. december 16. 16:03

Új, az InstaView technológiára és a ThinQ okosotthon-platformra épülő sütőket mutat be az LG Electronics (LG). A készülékek a fritőzt helyettesítő forrólevegős sütési funkcióval (Air Fry), mesterségesintelligencia-alapú vevőszolgálati megoldásokkal és az okos platformokhoz való hozzáféréssel kreatív ételkészítésre inspirálják a felhasználókat.

Az LG 2020. évi InstaView ThinQ családba tartozó sütői akár közel 180 literes sütőtér-kapacitással is elérhetőek, az új Air Fry sütési funkciónak köszönhetően pedig többé nincs szükség arra, hogy a konyhában egy külön forró levegős fritőz is foglalja a helyet, és a hagyományos olajban sütési módokhoz képest jóval kevesebb zsiradék felhasználásával készíthetők egészségesebb ételek.

 

A prémium kategóriás LG hűtőkből már jól ismert InstaView technológia révén kényelmesen lehet ellenőrizni a sütőben készülő ételeket: elegendő kétszer rákoppintani az üvegajtóra ahhoz, hogy felkapcsolódjon a sütő belső világítása, így az is elkerülhető, hogy — jelentős hőveszteséget előidézve és így lassítva az ételkészítés folyamatát — folyton ki kelljen nyitni a sütő ajtaját. Az öntisztító üzemmódok révén ráadásul a sütő kényelmesen, vegyszerek használata nélkül tisztán tartható: a kisebb szennyeződéseket a gőz erejével az EasyClean funkció távolítja el mindössze 10 perc alatt, míg a Self Clean funkció magas hőmérséklet alkalmazásával tünteti el a sütő belső felületére rakódott makacs szennyeződéseket.

 

 

Az új sütőkből az okos funkciók sem maradhattak ki: az LG ThinQ applikációja révén a felhasználók számtalan professzionális recepthez férhetnek hozzá például a SideChef, az Innit vagy a Tovala kínálatából. Az ételkészítési folyamatot lépésről-lépésre leíró instrukciók átküldhetők az okostelefonról a sütőre, amely automatikusan kiválasztja a megfelelő sütési módot és hőmérsékletet, így minden alkalommal garantált a tökéletes végeredmény.

 

Az új készülékek támogatják az LG mesterséges intelligenciával felvértezett vevőszolgálati megoldását, Proactive Customer Care-t is. Ennek lényege, hogy a készülék időben figyelmezteti a felhasználót a potenciálisan felmerülő problémákra és személyre szabott terméktámogatást kínál. Ez nem minden, hiszen Google Asszisztens- vagy Amazon Alexa-kompatibilis okoshangszórókkal összekötve az LG InstaView ThinQ sütői a lakás bármely helyiségéből irányíthatóak és ellenőrizhetőek.

 

„Az AirFry funkcióval felvértezett új LG InstaView ThinQ sütő-termékcsalád alapvető célja, hogy az ételkészítés folyamatát kényelmesebbé, az ételeket pedig egészségesebbé tegye” — mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „A gyorsabb sütéssel és a könnyebb tisztítással kevesebb időt kell a konyhában töltenünk, így több időnk maradhat a családra és a kikapcsolódásra. Ez jelenti számunkra a jobb életminőséget szolgáló innovációt.”

 

Az LG InstaView ThinQ sütők 2020. évi modellválasztéka a CES-en mutatkozik be 2020. január 7-én, a Las Vegas Convention Center #11100 jelzésű standján. Az LG CES-hez kapcsolódó további izgalmas bejelentéseit az érdeklődők az #LGCES2020 hashtag alatt követhetik a közösségimédia-felületeken.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50