Panasonic vezeték nélküli fejhallgatók életteli és erőteljes basszussal

forrás: Prím Online, 2020. január 10. 12:01

Az elmúlt években a basszus hangok dominálták a globális slágerlistákat. A Panasonic ezért kifejlesztette az XBS DEEP (Extra Bass System Deep) technológiát, amely az új RB-M700B, RB-M500B és RB-M300B fejhallgatóknál is megjelenik. A technológia lényege, hogy kiemeli az erős basszus hangokat, így adva maximális zenei élvezetet. Az XBS DEEP egyediségét a három technológiai alkotóelem, a 40 mm-es Free Edge sugárzórendszer, az Acoustic Bass Control és a Harmonic Tuning EQ adja.

 

XBS DEEP (Extra Bass System Deep) 

- 40 mm-es Free Edge sugárzórendszer

A rendszer sokkal kevesebb torzítással képez dinamikus basszusokat miközben a közép és magas frekvenciájú hangok is tisztán áradnak belőle. Ezt a teljesítményt a 40 mm-es Free Edge sugárzórendszer nyújtja, amelyben egy rendkívül rugalmas anyag található a membrán szélein. Ezzel a megoldással képes a membrán dinamikusan és lágyan elmozdulni még erősebb elektronikus zenei jeleknél is, és ezzel nagyon pontosan szabályozott légrezgéseket alkot. 

- Acoustic Bass Control

A precíz hangképzéshez a fejhallgató járatainak torzítás nélkül kell szabályozniuk a levegő áramlását. Az Acoustic Bass Controlnak köszönhetően a termék szerkezetét gondos tervezéssel alakították ki, a megfelelő levegőáramlás létrehozásához. A termék burkolatán belül körültekintően határozták meg a levegőterelő nyílások és szűrők elhelyezkedését, és egy terelőlap szabályozza a levegő áramlását, hogy pontosan megalkotott basszus hangok szólaljanak meg. 

- Harmonic Tuning EQ  

A basszus hangélmény csak akkor lesz teljes, ha a közép és magas frekvenciájú hangok is tisztán szólalnak meg. Általában az alacsonyabb frekvenciák erősítésével romlik a teljes hangtartomány tisztasága. A Panasonic Harmonic Tuning EQ funkciója a teljes, mintegy 3,5 kHz-es tartományt hangolja, hogy a telt basszus hangzás mellett a magasabb frekvenciák se torzuljanak. Ezt a finom hangolást a hosszú évek során felhalmozott hangtechnikai tudás teszi lehetővé.

Bass Reactor (csak az RB-M700B / RB-M500B termékeknél)

Ez a funkció a basszus hangokkal összhangban erősíti az alacsonyabb frekvenciákat, és minden eddiginél mélyebb basszusélményt nyújt. A hallgatók úgy adhatják át magukat a zenének, mintha egy élő koncerten vagy klubban lennének. 

 

A fejhallgatók belső szerkezetében elhelyezett Bass Reactor egységek keltik életre ezt a hatást. A kizárólag az alacsonyabb frekvenciákat alkalmazó egység növeli a basszus hangokat és közvetlenül a fejhallgatóházra továbbítja a valódi rezgéseket.

 

Aktív zajcsillapítás (csak az RB-M700B terméknél)

Az aktív zajcsillapítás semlegesíti azokat a külső zajokat, amelyek zavarják az eredetileg megszólaltatott basszus hangokat, hogy még élénkebben és tisztábban düböröghessenek a mélyek.

Oldalirányú nyomáselosztó technológia

A Panasonic hosszú évek óta gyűjti és tanulmányozza a fülpárnák által kifejtett nyomásadatokat. Az új modellek már rendelkeznek azzal az oldalirányú nyomáselosztó technológiával, amely egyenletesen osztja el a fülkagylót érő nyomást, hogy még kényelmesebb legyen a fejhallgató viselete. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a hosszabb zenehallgatásnál is kellemesen illeszkedik a fejhallgató a fülre.

 

Ezekkel a fejhallgatókkal bárhol elmerülhet a teljes körű zenei élményben.

 

Termékinformáció

RP-M700B (fekete / homokbézs)

A csúcsmodell az XBS DEEP és Bass Reactor technológiákon kívül aktív zajcsillapítással is rendelkezik, hogy zavartalanul élvezhesse a mély, erőteljes basszust.

  • Deep Bass lejátszás határozott basszusképzéssel
  • Erőteljes hangzás, akár az élő zene
  • Aktív zajcsillapítás

RP-M500B (fekete / homokbézs)

Élvonalbeli modell XBS DEEP és Bass Reactor technológiával, hogy átélhesse a mély, erőteljes basszust.

  • Deep Bass lejátszás határozott basszusképzéssel
  • Erőteljes hangzás, akár az élő zene
  • Kényelmes viselet

RP-M300B (fekete / homokbézs)

Belépő modell amely egyetlen gombnyomásra szolgáltatja az XBS DEEP basszuskiemelését.

  • Deep Bass lejátszás határozott basszusképzéssel
  • Erőteljes, kiemelt basszus
  • Kényelmes viselet

 

Specifikációk:

 

* A specifikáció előzetes értesítés nélkül változhat, a megadott értékek megközelítőek.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50