Utánozhatatlan hangzás a Sony legújabb EXTRA BASS vezeték nélküli hangszóróival

forrás: Prím Online, 2020. június 26. 13:17

A SONY bővíti az EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórók tárházát a SRS-XB43, SRS-XB33 és SRS-XB23 modellekkel. A legújabb kialakításnak köszönhetően kiváló hangminőséggel, erős strapabíró képességgel és felhasználhatósággal biztosít remek hangzást bárhol, bármikor.

 

A hang, amit érdemes megosztani

EXTRA BASS hang

Bárhol is van, élvezze a mély, ütős basszust a legújabb vezeték nélküli hangszórókkal. Az EXTRA BASS hangzást az XB vezeték nélküli hangszórók egész sora szolgáltatja a Sony alább részletezett hangtechnológiájának köszönhetően.

 

X-Balance hangszóróegység

A Sony újonnan kifejlesztett X-Balanced hangszóróegysége kiváló hangminőséget és erős frekvenciát biztosít a gazdagabb és mélyebb zenei élményért. Az egység szögletes alakja maximalizálja a hangszóró membránjának területét, növelve a hangnyomást a pontosabb basszus érdekében. Emellett csökkenti az eszköz kilengését, így képes ugyanazt a hangnyomást fenntartani kevesebb torzulással. Az XB33-ra eső hangnyomás szintje megközelítőleg 30%-kal nőtt, és a torzítási arány közel 25%-kal csökkent az előző, SRS-XB32-es modellhez képest.

 

A hagyományos hangszóró kör alakú membránjával ellentétben az XB43 X-Balanced hangszóróegysége egy csaknem téglalap alakú membránt tartalmaz. Kétirányú hangszórórendszere az alacsony- és középfrekvenciák, valamint a magasabb frekvenciatartomány elérésének érdekében kombinálja a mélysugárzót egy dedikált magassugárzóval. Az eredmény erős, ütős hangzás, és kivételes vokális tisztaság.

 

Az XB33 és az XB23 esetében az X-Balanced hangszóróegység egy újonnan kifejlesztett szögletes alakú membránnal és konvenciókhoz nem ragaszkodó kialakítással rendelkezik. Az új kialakítás maximalizálja a hangszóró membránját – növelve a hangnyomást – miközben a hangszórók mérete kompakt marad.

 

Méhsejtmintás (MRC) hangsugárzókúp

A merev és könnyű, méhsejtmintás (MRC) szerkezetű hangsugárzókúp hozzájárul a minőségi hangképzéshez.

 

Oldalsó, passzív sugárzók

Az oldalsó, passzív sugárzók arra optimalizálták, hogy mindhárom modellt segítsék a tiszta basszushang sugárzásában.

 

LIVE SOUND mód

A LIVE SOUND mód élő műsort és bulikat megidéző háromdimenziós hangélményt képez.

 

Több élmény, kevesebb aggodalom 

Víz-, por- és rozsdaálló

Az IP67-es besorolásnak köszönhetően a tengerpartra, az erdőbe, a sivatagba vagy bárhová magával viheti a készülékeket, legyen akármennyi por, szólni fognak. A hangszórók továbbá ellenállnak a sós víznek is, hogy tengerparton se akadályozza semmi a szórakozást.

 

Ütésálló

A hangszórók komoly rázkódáspróbákon estek át, amelyek alapján garantáltan képesek elviselni a mindennapi használat során óhatatlanul bekövetkező ütődéseket, döccenéseket és karcolásokat. A kétbalkezes balesetek sem veszélyeztetik a hangszórókat, működőképesek maradnak.

 

Non-stop szórakozás és új formatényező

Fények

A hangszórók új kialakításukkal könnyedén teremtenek fesztiválhangulatot, ahol zenehallgatás közben lehet élvezni a színek számtalan kombinációjának váltakozását a fénycsík, a stroboszkóp és hangszórófények segítségével.

 

 

 

Fiestable and Sony | Music Centre alkalmazások

Az “Fiestable” társalkalmazással létrehozható egy igazi klub érzete. Az okostelefonnal navigálva a fények egységben lehetnek a zene ritmusával.

 

Az ingyenes “Sony | Music Centre” applikáció segítségével a táncparkettről irányítható a hangszóró működése. Az applikációval szabadon kiválaszthatók a kedvenc lejátszási listák, átugorhatók a soron következő zeneszámok és kikapcsolhatók a fények, ahogy épp a hangulathoz illik.  

 

Party Connect

Az új, Party Connect funkcióval csatlakoztasson akár 100 vezeték nélküli hangsugárzót BLUETOOTH technológiával és a zene és a fények teljes összhangba kerülnek. 

 

 

 

Új formatényező

Az új vezeték nélküli hangsugárzó a színek széles választékát kínálja és modern külsejével könnyedén elfér mindenhol. Az XB23 kompakt, könnyű és könnyen hordozható, tökéletesen illeszkedik a hátizsák vagy kempingszék zsebébe. Továbbá kényelmesen felakasztható egy fára vagy egy sátorra a hétvégi kempingtúra alkalmával.

 

USB-Type-C

A vezeték nélküli hangsugárzók tölthetők az az USB-Type-C-vel, az újonnan támogatott töltőkkel.

 

Akkumulátor-élettartam és kapcsolódás

Az akár 24 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően a buli egész éjszaka tart. További töltésért az okostelefon egy USB Type-A kábelen keresztül összeköthető a hangszóróval, hogy az akkumulátor is addig bírja, mint a felhasználója. A Bluetooth és a NFC technológiáknak köszönhetően a kedvenc zenék utazás közben is hallgathatók a csatlakoztatott hangszórókon keresztül.

 

Elérhetőség

Az SRS-XB43 modell várhatóan 2020 augusztusától válik elérhetővé fekete és kék színekben.

Az SRS-XB33 modell várhatóan 2020 augusztusától válik elérhetővé fekete, kék, vörös és taupe (bézs) színekben.

Az SRS-XB33 modell 2020 augusztusától elérhető fekete, kék, vörös, taupe és zöld színekben. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14